Mám rýchlo sa mastiace vlasy, rozpustené nevydržia pekné väčšinou ani jeden deň. Som z nich zúfala. Myslíte si, že mi pomôže keď sa nafarbím? Farba vysušuje vlasy a ja už naozaj neviem čo by mi pomohlo. Stravujem sa relatívne zdravo takže v tom to nebude
NEVYSUSUUUUUUUUJ.. ani neumyvaj tak casto. - sampon ti vysusuje vlasy a pokozka potom produkuje este viac mazu, pretoze sa to snazi "dobehnut" ... cize len pekne zdravo jedz, pi vela vody, prejdi na nejaky sampon na citlive vlasy, pripadne si kup nejake vyzivovacie masky a bude lepsie.. a nehraj sa s vlasmi!
Farba lebo aj len melit ciastocne pomoze.
Mam dobru skusenost aj s pouzivanim tuzidla a po vysuseni fenom s naslednym nalakovanim. Skratka ide o to, aby neboli vlasy v kontakte s pokozkou - resp. co najmenej. Nenos rozpustene vlasy - viac sa mastia takto.
vyskusaj toto ! ja som to dakedy pouzivala na lupiny a prisaham bohu jedina vec co mi pomahala. mozno mas len take obdobie lebo ja som mala niekedy problemy s vlasmi a potom po 18stke uz nic ani lupiny ani mastne .
Popravde si vôbec nie som istá v tom či ti farba pomôže. Ja si vlasy farbím už cez pol roka a nemám dojem, aby mi to pomohlo, čiže skôr nie ako áno. Skús sa ale súsprediť na ich starostlivosť a kúp si » www.kuponyzdarma.sk/vivantis-sk/... nejaké prípravky na rýchlo sa mastniace vlasy, to by zabrať mohlo pri pravidelnom používaní. A striedaj značky rozhodne, vždy. To patrí aj pri šamponoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mam dobru skusenost aj s pouzivanim tuzidla a po vysuseni fenom s naslednym nalakovanim. Skratka ide o to, aby neboli vlasy v kontakte s pokozkou - resp. co najmenej. Nenos rozpustene vlasy - viac sa mastia takto.
vyskusaj toto ! ja som to dakedy pouzivala na lupiny a prisaham bohu jedina vec co mi pomahala. mozno mas len take obdobie lebo ja som mala niekedy problemy s vlasmi a potom po 18stke uz nic ani lupiny ani mastne .