Ahojte strasne mi mastneju vlasy umyvam si ich kazdy deuhy den ale na druhy den su velmi mastne a kazdy den si ich zmyvat nechcem a nechcem pouzivat ani suchy sampon. Prosim poradte co mam pouzivat a ako casto si vy zmyvatw vlasy?
@laurikaaa ale ked som byvala na slovensku tak mi v pohode stacilo si umyvat vlasy kazdy deuhy den ale teraz ked byvam v amerike tak mi zacali strasne rychlo mastniet
ja mám ten istý problém a trošku mi pomohlo keď som si hneď jak som došla domov dala do vrkoča a snažila som sa, aby mi vlasy nelietali po celej tvári a samozrejme, neprehrabovať sa v nich takto mi vydržia dva dni (na ten druhý deň keď tie vlasy za ušami alebo maličké vlasy sú mastné, tak si dám suchý šampón
Je fajn keď si na dva krát umyješ vlasy sa šampónom (neviem či sme sa pochopili, našampónuješ zmyješ a zas)
Najviac mi ale pomohla Henna, ja mám farbu, ale sú aj bezfarebné. Musela som si umývať vlasy každý deň, takto mi vydržia aj 3-4 dni
su ludia co su na tom horšie ako ja .- každy den ráno si ich musim umyvat lebo ja som cela mastna že by ma mohli zlisovať a bol by zo mna olej na vyprážanie.
ja som sa s tým po rokoch skúšania všetkého možného už zmierila ... jediné čo mi pomáha je suchý šampon, nejlepšie taký, čo si vyrobíš sama napr. z kukuričného škrobu a trochou kakaa
Sak si neumyvaj kazdy den. Lebo tymnsi len zbytocne vysusujes pokozku a drazdis a cim.castejsie si budes jmyvat tym rychlejsie ti budu mastniet. Skus ich na druhy den neumyvat, nechat tak, dat radsej do copa a umyt az na treti den. Inak aj farby dost vysusuju vlasy.
@narazuvzdornaa zee ci, este sa priddavaju denne veci, ja nie som taka zla ale moze to byt tym ze maju drogeriu? a straasne prevonani su tu ludia ako celkovo
Tým, že si umývaš vlasy každý deň, ich zbavuješ prirodzených olejov, ktoré si pokožka sama začne vytvárať a preto sa mastia. Musíš si vlasy "vytrénovať" a určitú dobu si naozaj zvyknúť neumývať ich tak často. Možno to zo začiatku nebude príjemné. Dôležité je, aby si po umytí vlasov dostala všetok šampón z vlasov. Ja osobne kondicionér nepoužívam, pretože ten mastí neskutočne. Miesto toho si po umytí do vlasov dám arganovy olej. Aj ten iba na končeky. Po tom si vlasy suším na strednej teplote, pretože keď si ich vysušíš rýchlo a silne, tak ich len poškodíš. Najlepšie je vlasy nechať prirodzene uschnúť ale na to občas nie je čas. A odporúčam si na večer aspoň raz do týždňa dávať zábaly. Vlasy si potrieš kokosovým olejom (virgin), dáš do obyčajného sáčku a ráno vlasy umyješ. A papať veľa zinku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale aj mne sa mastia hrozne
proste mám takú pokožku
a čo?
Najviac mi ale pomohla Henna, ja mám farbu, ale sú aj bezfarebné. Musela som si umývať vlasy každý deň, takto mi vydržia aj 3-4 dni
A to som riadny mastniak.
Plus cesanie Tangle Teezerom, co najviac nosenia zopnutych/zapletenych vlasov, a na dlhych a svetlych to vidiet menej
» goo.gl/uLwYwz...