Asi nie a sranda je, že to je taký chronický stav, ktorý ale nemá byť čím moc zapríčinený.
Niekedy, keď napríklad vonku počujem nejaký výkrik, sa prichytím pri tom, že si myslím, že niekto kričí na mňa a ešte k tomu, že na mňa kričí oprávnene
Nie, ja ho nepoznám. Išlo mi o to, že mi príde zvláštna takáto reakcia.
Proste vo fóre odpovedal na otázku v nadpise ... A zrazu ho pre tú v podstate úplne nezaujímavú a úplne korektnú odpoveď niekto takto zahriakne, akoby mal radšej ostať ticho a neodpovedať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
momentálne nemám
V mojom živote som urobil vela hriechov (ako každý) ale urobil som dva velke, o ktorých nikto nevie...o to viac je to horšie..
Niekedy, keď napríklad vonku počujem nejaký výkrik, sa prichytím pri tom, že si myslím, že niekto kričí na mňa a ešte k tomu, že na mňa kričí oprávnene
A on spravil niečo zlé tým, že to sem napísal?
Ja neviem, mne to evokovalo buď "no to určite", alebo "načo to sem vypisuješ?"
Nie, ja ho nepoznám. Išlo mi o to, že mi príde zvláštna takáto reakcia.
Proste vo fóre odpovedal na otázku v nadpise ... A zrazu ho pre tú v podstate úplne nezaujímavú a úplne korektnú odpoveď niekto takto zahriakne, akoby mal radšej ostať ticho a neodpovedať.