Mladé dievčatá, ktoré sú v skoršom veku sexuálne aktívne, oveľa ľahšie prepadajú depresiám než tie, které si svoj venček chránia do neskoršieho veku. To je aspoň výsledok nedávnej štúdie. Americkí vedci se domnievajú, že dievčatá, ktoré sa začnú sexu oddá
americký vedci vydúmali aj to že ekd vela honíš cicinu tak je vedšia pravdepodonosť že nemožeš mať deti.... XD to je skoro taka ista pi...ako ked mojho oca mam hovorila mojmu fotrovy že nema honit lebo sa stane homosexuálom XD to chcela aj mne vlc dohlavy XD moja starka može ruky podávať z vedcami z ameriky XD
A sex strasny v 95% nie je...a ze to robili s niekym ,koho nelubili?A to americki vedci odkial vedia?Len preto,ze ma niekto sex v 17 automaticky predpokladaju,ze ho ma s niekym bez lasky...To je blbost...Nie kazda baba ktora zacala so sexom skoro s nim zacala s niekym koho nelubila...
lol nejaky američan nečo povie a... ked je normalna baba tak stohod epku nebude mať.... jeziš...no ale ak je nejaka poalchšia že si vypila a trtkala znekým tak stoho depky možu anstať,,
za toto sa budu hadat vsetky co zacali v tom veku...jo jasne vsetky 14-stky sexuju z lasky...aj ta od nas z dediny co ju pretiahla uz polka okresu, ci dalsia ktora sa mi chvali ako jedava semeno svojho 22 rocneho frajera...
pozri sa od 15-stich je sex povoleny tak nech si sexuju...aj tak im tieto studia v tom nezabrania...demenciu dnesnych dievcat v tom veku nezmenis
@26 "Mladé dievčatá, ktoré sú v skoršom veku sexuálne aktívne, oveľa ľahšie prepadajú depresiám než tie, ktoré si svoj venček chránia do neskoršieho veku."
- tam nie je napísané, že baby, kt. začali neskôr, nepodliehajú depresiám vôbec
@28 v ničom v podstate nezáleží od fyzického veku, ale od psychického. Lenže VÄČŠINA mladších dievčat, ktoré začínajú pohlavne žiť skôr a myslia si, že sú už "veľké", ešte nemajú "dosť rozumu" na to, aby neskôr prijali dôsledky svojich rozhodnutí. Ony si len myslia, že sú už dospelé, lenže neskôr svoje rozhodnutia ľutujú.
Neplatí to ako nejaké všeobecné pravidlo, ale (bohužiaľ) je táto skutočnosť viditeľná dosť často.
je mi jedno ci maju tie baby depresie o takych co zacnu so sexom tak skoro mam svoj nazor.je to sice ich vec ale prameni to z ich osobnosti takze tam nieco nebude v poriakdu... aj ked sedemnast je uz celkom v pohode
hmmm.. ale co je to potom depresia?.. lebo pochybujem ze v 14 rokoch.. moze mat niekto depresiu.. su to len nejake zaujimave stavy.. ktore mlady clovek nazve depresiou.. ci uz nervozita. alebo zla nalada. podla mna je to uplna blbost.. celi americki vedci.. ... myslim ze ta pricina "depresii" bude skor puberta ako sex...
@35 Hm, depresia môže prepuknúť aj v nízkom veku, ale obyčajne iba v prípadoch,keď má dieťa ozaj ťažký život. Tie pubertiacke veci sú poväčšie len "depky", hoci samozrejme niekedy aj z reťazi debilín môže vzniknúť niečo závažnejšie, závisí od povahy a okolností.
no tak kategorizovať takúto vec by ma teda nenapadlo. je to individuálne, dievča ktoré to povedzme v 15 urobilo z lásky a vyšlo to super (áno aj také sa dá) nebude mať predsa žiadnu depku ale iba krásnu spomienku.
Ja som mala 17, všetko bolo super, nezmenila by som ani sekundu z toho dňa a depku kvôli sexu rozhodne nemám. A keby som mala depku napr. zo školy, tak to sa ťažko dá spájať s prvým sexom, či nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
pre toto mrdavaju uz 13 rocne dievcata =D
Ja by som len chcela, aby mi niekto vysvetlil, ze co je na tom na lutovanie...Nejde mi to do hlavy.
A sex strasny v 95% nie je...a ze to robili s niekym ,koho nelubili?A to americki vedci odkial vedia?Len preto,ze ma niekto sex v 17 automaticky predpokladaju,ze ho ma s niekym bez lasky...To je blbost...Nie kazda baba ktora zacala so sexom skoro s nim zacala s niekym koho nelubila...
Nenapadlo ta, ze ten vyskum je zalozeny na odpovediach respondentov ? Kde cielovou skupinou boli dievcata vo veku 14-17 ?
Nerozumiem preco ta to tak rozvasnilo ... Snad netrpis depresiou ?
A v 14 ani ja nepredpokladám, že by to bolo z nejakej skutočnej lásky
pozri sa od 15-stich je sex povoleny tak nech si sexuju...aj tak im tieto studia v tom nezabrania...demenciu dnesnych dievcat v tom veku nezmenis
Vsak si len predstav ze ku kazdemu balicku HAK sa mladym damam bude podavat aj Sertraline. To by bol biznis
P.S. Sertraline
Zdroj : wikipedia
PS: Sertraline - zdroj @blackknight
- tam nie je napísané, že baby, kt. začali neskôr, nepodliehajú depresiám vôbec
Neplatí to ako nejaké všeobecné pravidlo, ale (bohužiaľ) je táto skutočnosť viditeľná dosť často.
Ja som mala 17, všetko bolo super, nezmenila by som ani sekundu z toho dňa a depku kvôli sexu rozhodne nemám. A keby som mala depku napr. zo školy, tak to sa ťažko dá spájať s prvým sexom, či nie?
No to povedia len v pripade ze sa do kongresu dostane niektori z tych belgickych pedofilov ...