@darkestangel nemas nohy? Prejdi sa za nimi a ked nebudu doma, tak im zavolaj. A ked ti ani nedvihnu, tak si ich mozes niekam zaradit.
Sposob ako zistit kto je aky kamarat
@campino nie všetci sú near here a facebook je jednak lacnejší (prakticky len poplatky za internet), ale tiež univerzálnejší (môžem sa prihlásiť bez ohľadu na to, či som v BB, v Kanade alebo Indii a nepotrebujem riešiť ešte drahší roaming a komplikácie s predvoľbami)
a keď mi niekto nezdvihne, tak to znamená že nie je kamarát? ani ja, keď som v práci, telefón nedvíham. aj v tomto je facebook praktickejší - druhá strana odpíše, keď sa jej bude dať (rozdiel oproti SMS: okrem pohodlnejšieho písania, možnosti aspoň primitívnej úpravy textu a členenia do odsekov, správy na fb ani nemajú limitovaný počet znakov, ako je to pri sms)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Sposob ako zistit kto je aky kamarat
a keď mi niekto nezdvihne, tak to znamená že nie je kamarát? ani ja, keď som v práci, telefón nedvíham. aj v tomto je facebook praktickejší - druhá strana odpíše, keď sa jej bude dať (rozdiel oproti SMS: okrem pohodlnejšieho písania, možnosti aspoň primitívnej úpravy textu a členenia do odsekov, správy na fb ani nemajú limitovaný počet znakov, ako je to pri sms)
Teraz pridám pičovinu a mam 50 Páči sa mi to
Prečo som tak obľúbený