u mňa napríklad funguje, keď mám plný mechúr do prasknutia... nedokážem sa sústrediť na dve nepríjemné veci naraz ale keď sa mi potom podarí vyprázniť, už začnem cítiť aj tú nevoľnosť
zevraj ked som bola mala,tak som mala parkrat take stavy v aute,ale ja si na to nepamatam,tak to nepocitam.ale pamatam si na bratovu,ked sme sli na vychod
kinedryl! hlavne na dlhe cesty. alebo zuvacku, pokial je v autobuse klima, tak nech sa vzduch okolo mna hybe... alebo nejaky neprijemny pocit, kus ruksaku, co ma tlaci do chrbta, prevratene ramienko na podprsenke, zatate svaly na nohach az do bolesti... a bezpodmienecne vyhlad z okna (mam pocit, ze u mna je to kombinovane s istym druhom klaustrofobie, pretoze najhorsie znasam auta, ked sedim vzadu)
mala som za mladi....keďže som už tri roky nútená cestovať tak 6 hodín autobusom cca každé tri týždne, nejako to zmizlo....ale závisí aj od cesty....ak je nejaká taká kľukatá často klesá a stúpa tak to nie je práve radosť...po rovnej (asi tak od BA do BB ani neviem, že idem
lietadlá, to radšej istím kinedrylom
autom mi pre ich vlastné dobro sú vždy ochtní zastaviť
keď som bola menšia tak mi stačilo byť pol hodinu v aute a bolo mi hrozne zle. Na školské výlety som sa pravidelne zásobovala kinedrilom Ale odkedy chodím na strednú a každý deň strávim tak hodinku v buse nejako ma to prešlo. Ale na dlhšie vzdialenosti si doteraz dávam radšej ten kinedril
ze vraj pomáha divat sa di diaľlky cite rezervujte si ti vžy pri okne a bratranko s tym ma problem dost a nezabudenem ako mi raz tričko ošablil v dodávke : : jake memories
Od detstva, zlapšuje sa to Sedím v strede, cucám lízatká špeciálne na toto (fakt sú, aj na tehotenstvo) no a najlepšie prespať celú cestu Ale keď sa bavím, je to pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo je zlý vzduch, alebo to priveľmi hádže a ide sa prirýchlo - v kombinácii s tým prvým.
inak ani nie, no vždy sa toho obávam pri dlhších trasách busom. preto mám radšej vlaky, ktorými ale isteže nechodím.
a keď sme jazdievali autom k babke, kedysi som sa pravidelne dopovala kinedrylom
ale v lete sa radšej autu a autobusom vyhýbam
lietadlá, to radšej istím kinedrylom
autom mi pre ich vlastné dobro sú vždy ochtní zastaviť
a vo vlaku mi nikdy nebývalo zle
ale nikdy sa nestalo že by som to dotiahol do "šťastného" konca
Iba v aute.