nemáme ani na jednom z mnohých našich vozidiel autovlajku..jednak by mi to na diaľnici urvalo aj s celým ofukom a nechce sa mi vyhadzovať euráče za loloviny.
takéto čosi som mame zakázal ... a v najbližšej dome sa chystám si nejakú uloviť zo zopár áut, ide mi to tak "trošku" na nervy tento dočasný patriotizmus
@bonita prečo to vidíš až takto? Je milión väčších pičovín za ktoré sa dajú utrácať peniaze, trošku patriotizmu neuškodí, nie? Je to úplne normálne že ľudia fandia svojmu teamu a kupujú dresy, šály, vlajky a podobne.
@chevro lebo si myslím, že u väčšiny je to len póza, "máš ty?" dám si aj ja" prečo sa netváriť trošku ako "vlastenec" a urputne fandiť, pritom o hokeji nevedia ani mäkké f, samozrejme, sú to len moje postrehy
a druhá vec, vidím po meste ročné, dvojročné deti ako majú pomaľované ksichty a na nich slovenský erb, tie deti ledva vedia chodiť... proste mne toto celé šialenstvo pripadá choré
však maj si tú vlajku, pre mňa za mňa, ja som len napísala svoj postreh, ako to celé vnímam ja
je milé podporiť svoj tím, ale aby som ja ostávala po škole a robila nástenku, vytvárala veci lebo sú MS alebo lepila na stenu SVK vlajku, či plagát Hudáčeka alebo pomaľovala svoje ročné dieťa, kt. ani nevie čo sa okolo neho deje je na mňa moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@hawaitypek mam BMW 530xd
A patriot som dlhšie ako 15 dní
a druhá vec, vidím po meste ročné, dvojročné deti ako majú pomaľované ksichty a na nich slovenský erb, tie deti ledva vedia chodiť... proste mne toto celé šialenstvo pripadá choré
Ked sa ma niekto spíta kto vyhrá hokej samozrejme ze SR (alebo CZ
A ked sa ma spýta na SR ekonomiku tak mu povim že je napiču ....
A čo mam vlajku na aute nosit celý rok ?? To sa dáva len ked je nejaká silná udalosť ...
Napríklad taliani ked vyhrali majstrovstvá oni tieto picoviny mali vsade.. takže zase to nieje len o SR (a aj nemci ked boli unich MS
však maj si tú vlajku, pre mňa za mňa, ja som len napísala svoj postreh, ako to celé vnímam ja
je milé podporiť svoj tím, ale aby som ja ostávala po škole a robila nástenku, vytvárala veci lebo sú MS alebo lepila na stenu SVK vlajku, či plagát Hudáčeka alebo pomaľovala svoje ročné dieťa, kt. ani nevie čo sa okolo neho deje je na mňa moc