Áno pretože asi pred (cca) dvoma rokmi som sa tu zaregistrovala. Potom som tu asi rok a pol nechodila a potom som sa po dlhom čase rozhodla že sa tu opäť prihlásim ale medzitým som už aj úplne zabudla aké som tu mala meno
Mám tu tri účty, z toho používam len dva lebo na ten tretí neviem heslo, len som sa tak zaregistroval pred necelými 4 rokmi aby som okomentoval nejaký blog trápny
Tento používam furt a ten druhý len niekedy keď chcem vidieť čo za bordel tuná z tohto nicku publikujem, ako sa čo zobrazuje iným userom a tak podobne
@ba55tripper aha, tak teraz už viem kam mieriš Problém nie je u mňa že by som si nick nepamätal alebo nevedel ho napísať, problém bol keď ma niekto chcel vo fóre zavináčovať, tak 70% to urobilo zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
...
No a chcel som začať znovu len nick mi už prišiel trošku.. trapny
Tento používam furt a ten druhý len niekedy keď chcem vidieť čo za bordel tuná z tohto nicku publikujem, ako sa čo zobrazuje iným userom a tak podobne
Mňa tiež 70% ľudí zataguje zle, ale netankuje ma to poväčšine je to fajn filter