Myslím si , že väčšina tých čo odpovedala áno nikomu by som to do smrti nepovedal by to nedodržala a tí čo by to nikomu nepovedali by nemali toľko síl na to aby s takým niečím dokázali žiť..Predsa len by ste vedeli odpovede na tie najväčšie otázky ľudstva...
na existenciu ludi nie je ziadny dovod, proste je to vysledok evolucie a hotovo.. ludia existuju preto lebo sa tak vynivuli, rovnako ako potkany, komare, slony a tak
Nerobí mi najmenší problém nechávať si tajomstvá pre seba a toto je jediná vec čo by som naozaj chcela zo všetkého najviac vedieť, možno že by tak život konečne dával zmysel.
Mne celá tá formulácia akosi nesedí. Mám možnosť možnosť dozvedieť sa odpovede na takéto zásadné otázky a jedinou podmienkou je moja (ľudská) mlčanlivosť. Bytosť/hmota/energia... ktorá disponuje takýmito informáciami by sa spoliehala na moju mlčanlivosť a riskovala by prezradenie z ľudskej roztopaše. Žiadna poistka?
hlavne by ma zaujímalo co je zivot, preco sme tu, preco a ako vznikol vesmír a co je zaním, ci existuje nekonecno a nicota a ako je to mozne a preco to vsetko vlastne vzniklo...
Neviem či zrovna tieto otázky...ja si dosť dokážem rozmyslieť ale vo všeobecnosti nemám problém si niečo nechať pre seba, skôr mi to vyhovuje...konieckoncov nevedomosť iných dáva človeku páku...
A komu by som to tak vravela? Veď aj keby som povedala ako to v skutočnosti je hoc komu s hocijakou vierou, tak ma buď vysmeje alebo mi povie, že zhorím v pekle lebo sa rúham
@rheia urážaš tým, že tvrdíš ako ti lezie na nervy, že ich je tu toľko. A vyháňaš ich preč akoby toto bol ateistický, apateistický či nejak inak zameraný portál... treba len rešpektovať, tiež ti tu nezačnem vypisovať na niekoho ako mi to vadí. Ak si myslíš, že je správne útočiť, posudzovať, a tak pôsobiť ako namyslený človek tak to je potom už horšie...
@georg21 Tým, že poviem, ako mi niekto lezie na nervy, ho ešte neurážam.. a momentálne urážaš ty mňa s tou namyslenou... ty mi chceš povedať, že sa ti páči, keď sem prídeš a uvidíš 10 cirkevných, pravidelne sa opakujúcich fór.. nepovedal by si si, že už trošku stačí?
je mi to jedno pretoze odpovede maju vyznam iba ak pozname otazku a otazka bez odpovede je tajomstvo/ zahada... pre nechapavych zahada je negaciou odpovede cize ak dostanem odpoved uz to viac nieje zahada cize v konecnom dosledku nerozlustim zahadu a nikomu o tom nebudem moct povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
btw...odpoved je 42, tak enviem co riesite
Btw prial by som to tym ludom "co veria" ..boli by velmi sklamani
na existenciu ludi nie je ziadny dovod, proste je to vysledok evolucie a hotovo.. ludia existuju preto lebo sa tak vynivuli, rovnako ako potkany, komare, slony a tak
@mielikki
Ale udržať tajomstvá nemám problém.
navyše mám rada záhady, aspoň tak môžem fantazírovať
Hey, už by s tým mohli prestať, resp. sa pýtať iné otázky ohľadom toho a nie tie isté. Ale tak nezačnem na nich útočiť.