"...a jak to funguje? Hele, to je dokonalý, vypadá, jako cigareta, ale není to cigareta, ale je to ke kouření. Jak to asi funguje? Z cigarety si musíš potáhnout. Ale když si potáhneš z tohodle, nic se... *potiahnutie* sakra, ono to funguje!"
celkom super vec... ja si už na značku nepamätám, to bol len darček... ale vraj z nejakého dedikovaného eshopu tu na sk za stovku alebo koľko... náplne sa rozdeľovali podľa sily a podľa vône... od úplne bez zápachu čo sa dalo fajčiť v lietadle alebo reštike, cez nejaké ovocné bludy až po normálny cigaretový zápach či dokonca vitamínové ... používala som to, kým sa mi nepokazila, potom som sa už toho vzdala
ako čo má kamarátka tak to je o ničom....ale kamarát si už kúpil takú fajnú aj dosť drahá bola....ale tak tá by veru dokázala tú cigaretu nahradiť....a plánujem si ju kúpiť...
kamarátka si ju kúpila a nevie si ju vynachváliť.... tiež ma to zaujalo, lebo chcem prestať fajčiť...odporučila mi elektronickacigaretashop.com a naozaj som bola spokojná, ceny, servis aj skvelý výber
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
No, vlastne niečo na tento spôsob (1):
(To som nechtiac mala tú česť vyskúšať)
a (2) toto:
jj také "pero" mám aj ja