a je ich viacero, ktore mi navodia blbu naladu, lebo sa viazu na spomienky na obdobie ... pri ktorom casto hovorim "I miss you, the beautiful moment of the misery" ... ale aj na ine ... vacsinou je to kvoli minulosti, alebo snoch o buducnosti... no niekedy je to samotny text piesne ...
K tomuto asi treba vidiet serial, aby to cloveku prislo smutne. Ale potom to je celkom silna skladba (pre tych ktorym sa nechce klikat: Murray Gold - Doomsday z Doctor Who OST)
A toto je moja srdcovka (Sonata Arctica - Tallulah):
Zase je to hlavne o spomienkach. Ale s tym textom sa urcite stotozni kadekto
Vždy revem pri Summertime od My Chemical Romance. VŽDY. Kvôli nejakej divnej skĺbenine smútku a šťastia, ktorá sa mi nakopí v krku a v slznych kanálikoch. Ale proste, keď hovorím vždy, fakt tým myslím VŽDY. Niekedy sa rozrevem pri prvom refréne, niekedy až na konci, niekedy mi len vyjdú slzy, a niekedy mi stekajú po lícach ešte predtým, než začne spievať.
Potom ešte Broken Strings od Morrisona a Furtado, Sing for me a See me smiling od Yellowcard, Everything od Lifehouse, First day of my life od Bright Eyes, a tak... Always od P!atD, Stay od Hurts, Skin od Sixx:A.M... Toho je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
vkuse v hlave pisem pribehy a nikdy to nenapisem inam je to strasne, denne tak zabijam hodiny
Občas
Evanescence-my immortal, good enough, hallo
Jaro Filip- Za dedinou
Zoči Voči-3:00
Ale vždy sa snažím zadržať ale niekedy proste nevidá
Nickelback - Far away
3 doors down .- here without you
Linkin park - leave out all the rest
Limp Bizkit - behind blue eyes ...
a je ich viacero, ktore mi navodia blbu naladu, lebo sa viazu na spomienky na obdobie ... pri ktorom casto hovorim "I miss you, the beautiful moment of the misery" ... ale aj na ine ... vacsinou je to kvoli minulosti, alebo snoch o buducnosti... no niekedy je to samotny text piesne ...
filip
A toto je moja srdcovka (Sonata Arctica - Tallulah):
Zase je to hlavne o spomienkach. Ale s tym textom sa urcite stotozni kadekto
a ešte som zabudol Počkaj tam na nás hore od Kontrafaktu, alebo Odpočívaj v Pokoji Fichťo ...
Veľmi blízka minulosť...táto pesnička ma vždy zloží...úplne sa jej vyhýbam
» www.birdz.sk/forum/holiday-s...
alebo túto
alebo túto
i keď pri tejto keď som pozeral Donnieho darka tak som mal slzy na kraíčku
alebo
a na túto mám silné spomienky
Potom ešte Broken Strings od Morrisona a Furtado, Sing for me a See me smiling od Yellowcard, Everything od Lifehouse, First day of my life od Bright Eyes, a tak... Always od P!atD, Stay od Hurts, Skin od Sixx:A.M... Toho je...
a k téme:
Louis Fonsi- Respira
Celine Dion- Goodbye is the saddest word
...tieto dve najviac...
pri tejto, vždy keď je doma peklo
a keď ju zahral v sobotu na Let it rolle, prerevala som ju celú!
Linkin Park - Leave Out All The Rest
Boyce Avenue - When The Lights Die, Every Breath, Dare To Believe
Christina Grimmie & Sam Tsui - Just a Dream