Tá je určite zaujímavá jasné čokoláda zelený čaj alebo si myslela niečo nematerialistické ?? tak potom objatie s priateľmi ale asi to je všetko obyčajné
ja už od detstva, strašne rada som chodila do papiernictiev, knižníc, kníhkupectiev, držať ho v ruke, to je proste šmak....voňať ho....pozerať sa naň ... som divná
Ja som závislý na káve s mliekom ak ju nemám tak sa cítim nešťastne a som nervózny a roztržitý. A mohol by mi prosím vás niekto vysvetliť ako to tu funguje ? Mám zlomenú nohu čo iné si mám teraz začať ?
málokedy vydržím viac ako týždeň aspoň bez pokusu o nejakú kreativitu, či už niečo napísať, alebo spraviť nejakú grafiku, alebo kus hudby, alebo začať robiť (zasa ďalšiu) hru (ktorú nikdy nedokončím ani nedostanem do hrateľného stavu)
kofein, minule som si musel spravit kavu, aby som zaspal cim vacej energetakov pijem, tym viacej mi chyba potom kofein, potom mam zase take obdobie ze to nemozem kofein ani citit :/
niektoré slová ked vyslovim tak ich musim zopakovat este raz aspon 5x- napriklad-> macko pu,mucholapka,brmbolec a je ich viac,ale momentalne si nespomeniem.
a prečo?-proste tak dobre zneju,že ich potrebujem pocut z vlastnych ust viackrát.
ked chcem nad dacim rozmyslat za PC, nedokazem len tak sediet - preto si vzdy mimovolne zapinam Spider Solitaire a popri myslienkach hrajem, pricom si hru ani neuvedomujem... minule som si citala statistiku - 7800 odohratych
to s tými štipcami poznám aj ja proste sa mi to tak páči a ešte som závislá na buzerovaní predavačiek - prídem do tesca napríklad a tam je pri pečive napísané veľkým POUŽÍVAJTE RUKAVICE ALEBO KLIEŠTE .. ja zaujmem pozornosť predavačky a ked som si istá že sa pozerá tak to pečivo chytím do ruky a dalšie a dalšie ... robím to kým ma nenapomenie nezačne kričať .. a potom odídem ako keby nič a jasné - neprejdem okolo dráčika bez toho aby som doňho nevošla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale mám zvláštnu slabosť alebo závislosť na papier. nové zošity, knihy.....to sa mi páči
ja už od detstva, strašne rada som chodila do papiernictiev, knižníc, kníhkupectiev, držať ho v ruke, to je proste šmak....voňať ho....pozerať sa naň ... som divná
pozor; veľa kvapiek do nosa skutočne obsahuje návykové látky, a ešte pred spaním, fúúú no tak to potom je jasnéé
ja, dúfam, nemám nijakú zvláštnu závislosť, to by ešte chýbalo k tým regulérnym!
a prečo?-proste tak dobre zneju,že ich potrebujem pocut z vlastnych ust viackrát.
hej, do mozgu, ako keď napaľuješ kompaktný disk
ale asi máš na mysli trochu iný význam