Mate nejaky konkretny typ chalana ktoreho si predstavujete ako partnera?
mate nejaky konkretny typ chalana? Myslim akoze ze ci sa vam pacia chalani iba z modrymi ocami alebo dlhymi vlasmi ...ci mate proste nejaky urcity typ podla ktoreho si vyberate partnera. (podla vyzoru nejakej celebrity?
nemam ziaden vzor, ale vacsinou su to hnedovlasi, ked sa tak pozriem na chlapov co sa mi niekedy pacili tak vsetci maju nieco spolocne sa mi zda aj ked nechapem cim...
inak ma napadlo, ze vacsion usa pozeram po okuliarnatych ale odkedy mam sosovky tak menej ... pacia sa mi hnedooki, zelenooki s tmavymi vlasmi, nie ciernymi uplne ... a dreveni NIE!! chlapa tiez treba za nieco chytit a ja chcem byt tiez niekedy hore pri sexe a nie bat sa ci mu nedolamem kosti
Nikdy som nemala takýto ideál, ale vždy som si vravela, že to určite nebude blonďák s modrými očami. A ako naschvál práve (takmer) blonďáka s modro-zelenými očami neviem dostať z hlavy..
mne na výzore v podstate ani veľmi nezáleží, skôr na tom, aký ten človek je.. aj tak, vždy sa mi zapáči chalan, ktorý vyzerá úplne inak ako nejaký iný chalan, čo je podľa mňa veľmi pekný..
hlavne to musí byť chlap, a nie chlapčiatko aby mal chlapskú postavu (mužné ramená, širšie nohy ako mám ja , širšia hruď,....) a nebolo z neho nejaké tintítko a určite ma viac priťahujú tmavovlasí...
mne sa páčia a vždy budú tmavé vlasy, tmavé oči...ale tiež čím som staršia tým už na to veľmi nepozerám....dôležitejšie je porozumenie (samozrejme budem veľmi rada ak sa to niekedy v živote zosúladí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
vekom to akosi odoznelo
nieco akoze vyzeras ako justin bieber budeme teraz frajeri?
a je to podľa mňa aj tak totálne jedno,lebo ku mne sa vôbec žiaden typ nehodí. ale naozaj.. vôbec nikto myslím ako výzorovo.
každopádne by som zastelila toho, čo obsadil toho prvého v @8 do filmu, z kt. sú tie zábery
(vlastne, všetkých tvorcov toho filmu )
výška -aspoň 180 cm
existuje.
ale môžeš iné kludne,dovolim ti to
alebo ofina cez pol hlavy
@tasha5 sak srandujem jasne ze sa mi henten nepci
šupák.
proste mi je to úplne jedno.. ^_^
moj typ