ja túto skladbu počúvam už niekoľko rokov a vždy si ju musím pustiť aspoň 20krát po sebe, a ešte stále ma neprestala baviť, neviem čím to je, nie je to ani môj obľúbený hudobný štýl
Takých ja mám práveže dosť veľa.. ...nedá sa u mňa teda až tak povedať ktorý presne najviac, lebo záleží aj od nálady a od toho, či si na ten môj určitý obľúbený song spomeniem
Ale tak aby som tu nejaký taký basic postol, tak u mňa je pecka všetkých peciek častokrat Scorpions - Rock You Like A Hurricane
Tá ma nakopne, či som smutný, veselý, bezradný alebo v pohode.
@aventine povedala by som že nie len k tej ale k mnohým má človek spomienky a je to normálne asi ale túto (na rozdiel od tých ostatných) by som neprepla no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A tak ďalej, veľa.
no len tak random STING & CHEB MAMI - DESERT ROSE
a na Slovensku máme aktuálne jedného mega speváka... taký hlas ešte na Slovensku nebol Martin Císar... od neho môžem tiež kedykoľvek čokoľvek...
celkom fajn cover
Tá ma nakopne, či som smutný, veselý, bezradný alebo v pohode.
ale že nikdy neomrzia, hej... veľa. a včera som objavil zopár nových, tak dám jeden z nich: