Ahojte.. chcela som sa spytat ci sa vam uz stalo nieco pri sexe co vas poteshilo, rozplakalo, alebo rozosmialo?? Mne sa stalo ked som sa milovala so svojim chalanom ze on mi ako prvy chalan v zivote pri tom jemne zashepkal do ucha ze ma miluje. vtedy som
@0 a tiez sa mi stalo s mojim Certom to co tebe...ze ma dojalo k slzam to ze ma miluje sice som to vedela ...ale tak to kazdeho potesi od toho koho miluje
he no idem opacit...domka domka domka som bol sam a teraz uz moja byvala priatelka prisla po mna ze pojdeme niekam spolu na prechadzku,no heh a jaksi sa to zvrtlo a neprekonali sme akosi vzajomnu tuzbu a zacali sme sa bozkavat a slo to dalej a dalej no boli sme prakticky uz nahy a uz sme boli v nejakom zhruba strede milovanie,a uplne sme nevnimali okolie v tom zapale tuzby a akosi len moj sikovny ocko otvoril dvere do obyvacky heh a ja s mojou kedysi milovanou osobkou v najlepsom.....no heh len povedal ze do boha otocil hlavou a odisiel....ja snou som bol v dobrych rozpakoch he a potom co bolo radsej sa uz ani nepriznavam....pretoze ak otec nacape vlastneho syna v manzelskej posteli s holkou tak........
@11 hehe no aj men sa stalo nieco podobne.. lenze mama si to nastastie nevshimla proste.. bo ja som lezala a moj drahy sa venoval mojim nizshje polozenym partiam tela a bol pod perinou ked sa tu kde sa tu vzala v izbe moja mama.. ale nevshimla si ho pod perinou lebo bola tma
diki .....no najskor dpc....kto to bol a co to malo znamenat sa ma pytal.....no dozvedel sa ze uz mam polroka babu ...a ze proste ze sme sa neovladli no.........no a samozrejme to povedal mojej mame a nebodaj este niekde sedeli sa mamou v krce ci na oslave este a j tam sa to prekleplo.....
poviem to tak dievcata ste naivne dost vela chalonov aby dostale svoje holky, ktore este nemali sex povie ze ich miluje a ostatne veci kolo toho a dievca je v rozpakoch.
a moj trapas no oddavali sme sa slasti vonku na lavicke po diskoteke nadranom a odrazu pri nas zastavili policajti ktori povedali ze aby sme sli radsej niekam inam
@sano185 neni to v naivnosti.. ja som uz mala sex.. on nebol moj prvy, ani druhy, ani treti, ... proste len bol jediny kto mi povedal ze ma miluje... a predtym to bol moj najlepshi kamosh
njesom fake... nemam dovod byt fake.. a vzdy som spala len s mojim chalanom.. cize s chalanmi s ktorymi som chodila.. a poznam vjac thakych ktorym nohami preshlo vjac chalanov ako v ovzdushi kysliku.. ale ked chalan strieda holky je to v pohode ze?? len ked baba ma viac ako troch thak to je ush kurva abo co??
Holyknight nezda sa ti ze si tak trosku akoby vygumovany???? akoze kazdemu len nadavas a nikdy sa nepozries na tu vec pohladmi osoby co POTREBUJE RADU!!!! ty ludi len furt zdrbes......sesh ubohej
@40 holyknight sa infiltroval do birdz komunity dost rychlo a to sa dost podstatne odrazilo na jeho nazoroch a komentoch. ked sa nad tym zamyslam, suhlasim s nim asi tak v 85% vsetkeho co napise a napise toho dost a ked sa dostanes na jeho uroven (nemyslim, ze by sa ti to podarilo) tak az potom skus niekomu nadavat do ubohych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
bolo to na schodoch (diskoteky!), a okolo chodili ludia
Samozrejme to neslo a bol to akurat pekny trapas Kto ma prekona ?
tak co? si to nedopovedal =D
nezazil som ani jedno tak nedokazem porovnat
tak sam viem ze bozkavat sa z lasky a z ineho dovodu je sakra rozdiel to vysvetlovat nemusis =P
ja si svoje sukromie strazim,zvlast pred rodinou a pred novinarmi zatial nie =D
a moj trapas no oddavali sme sa slasti vonku na lavicke po diskoteke nadranom a odrazu pri nas zastavili policajti ktori povedali ze aby sme sli radsej niekam inam
ale zverejnovat to radsej enbudem
a trapas je, keď je problem sa trafiť
aj ja som mala 16a nemala som problem zaujat aj iným spôsobom
zatial to je od teba len prd do tmy...