Tak ten formulár mám vyplnený, musím to odovzdať v Dm predajni, keď som sa prihlásila cez net? či to musím skočiť tam do predajni aby mi to zaslali domov? tú kartu lebo neviem či tým že som sa tam prihlásila a dala tie info o sebe. mi to príde alebo na
@trdelniiiq ved tak to je aj napísané na tom formulári ale radšej to odnesiem aj ja len neviem načo slúži to prihlásenie doma z netu asi na to aby som si sledovala body abo čo
@drobec186 tak ja v DM nakupujem pomerne často (teda nie veľmi, ale ak, tak spravidla tam) a vždy tam dám i tú kartu, aspoň sa nepýtajú, či mám kartu, ale načo mi je inak, netuším
To som aj ja cez net ale nikde som si nevšimla že po vyplnení na nete mi to príde asi to radšej zanesiem aj osobne lebo zas stratím zbytočne 10 týždňov. nič nestratím @meikikki tak slúži to nato aby si zbierala body a potom máš zľavy ja som ich už desiatky stratila lebo som tam tu provizórnu nikdy nezaniesla pod skener
@drobec186 mne sa zda ze dokopy za cely nakup..nazbieras body a ked budes mat dost, napriklad na tu 50%, mozes si cely nakup kupit so zlavou..aspon tak nam vravela predavacka minule
@drobec186@trdelniiiq@mielikki nazbieraš istý počet bodov a potom si na internete nájdeš čo si za tie body môžeš kúpiť... za 50 bodov máš 25% zľavovú knižku, za 150 máš 50% zľavovú knižku... rovnako môžeš body darovať, teraz sa dá darovať na kampaň veselé zúbky a dostaneš 25% zľavu na zubnú kefku Colgate... minulý rok bolo, že daruješ body na nákup plienok do detského domova.
rada by som vedela, čo v tých zľavových knižkách je
@sandy114 Mne vravela ta predavacka zas to, ze za tie body, ktore vymenim za tu zlavovu poukazku, si mozem kupit cokolvek z ich sortimentu s 50% zlavou. Ale to bolo pred rokom. Mozno sa podmienky zmenili
@sandy114 a nefunguje to tak jednoducho že nazbieram body mám ich napr. 80 mám z toho nejakú zľavu podľa percent a ona mi automaticky pri pokladni alebo tak nejak dá zľavu za ten nákup ked jej dám kartu a vidí že aha 80 bodov ? lebo nechápem tým knižkám to čo? ako sa to používa?
@trdelniiiq takže ak nazbieram určitý počet bodov dá mi tu zľavovú poukážku tak tú ked použijem pri nákupe mám tu zlavu 50%?
@drobec186 k tomu automatu či čo to tam je počas nákupu priložíš kartu a tam ti to ukáže koľko máš bodov a čo chceš robiť, akú chceš zľavovú knižku a neviem čo ešte ... niečo si vyberieš, vytlačíš si taký papier a pri pokladni ho vymeníš za zľavovú knižku, v nej bývajú zľavy na všeličo možné (mne sa to zdajú byť väčšinou hlúposti, ale to som ja) a na konci býva napríklad zľava na najdrahší produkt, nejaká zľava na celý nákup a tak podobne. rovnako býva niekedy akcia, že za určitý počet bodov môžeš dostať napríklad dáždnik, hrnček a podobné drobnosti
@drobec186 to tam potom musíš ísť, k tomu terminálu, tam si vytlačíš nejaký kupón, papier, neviem čo a ten dáš pri pokladni a tam ti dajú knižku a z toho si potom vyberieš (sú tam alebo mali by tam byť rôzne zľavy)
mám na karte 207 bodov ako som zistila, ale nevyužila som ich a ani ich asi nevyužijem, lebo mi to príde ako veľmi komplikovaný spôsob... lepšie to bolo, keď dávali známky a keď si ich nazbierala 10, tak si mala 10% zľavu na nákup
a tie body získam počas nákupu kartu priložím a oni sa mi samé načítajú?
a potom keby som chcela napríklad zľavu za celý nákup čo musím spraviť povedať jej alebo ako? (to už s tou normálnou kartou čo mi pošlú) teda že som pri pokladni mám nákup v hodnote 10eur dám predavačke kartu ona tam dačo s ňou spraví a podľa čoho mi dá zľavu? musím mať tu knižku zľavovu či čo to je
@ohavnost takže pri nákupe prídem k terminálu čo vôbec neviem čo je asi nejaký stroj pri pokladni predpokladám. dám tam pravdepodobne provizornu alebo normálnu kartu tam potom budem 10 minut zdržovať ludi v rade kým zistím jak sa to používa potom si asi niečo vytlačím a dám to naspäť predavačke? tak? ježííš to je nejaké zložitéééé
@drobec186 tá karta slúži iba na zbieranie bodov (neviem ako to je, či za každé euro bod alebo tak nejak, my máme napríklad doma tri karty, ale body nám idú na jeden účet, takže sa to nazbiera pomerne ľahko, keď si každá zoberieme jednu) a potom na vybratie tej zľavovej knižky.
nemám pocit že by sa dala aplikovať nejaká zľava priamo z karty, jedine z knižky
@ohavnost dúfam že ho nájdem xD ...to tam radšej pôjdem doobeda kým tam decká nebudu všetko to spravím ked tam bude málo ludí aspon to spravím dobre a nech mám už pokoj
@majusssska z knižky? no ty môj kvet to je toho.. Tak ja len pekne začnem zbierať body a dosť. Potom sa s tým časom zoznámim lebo inak to nevidím jasno.
@drobec186 akože ja nevidím kde vidíte nejakú strašnú zložitosť proste pri nákupe priložíš kartu, automaticky sa ti pridajú body a raz za čas si vyberieš nejakú knižku
@majusssska ved ja to chápem ved o to tam aj ide ale čo to ta knižka je? to je niečo hmotné alebo je to len nejaká možnosť na zľavu pri nákupe alebo čo ked ja nechcem prísť o kartu ked ju vymením za nejakú knižku
Ach, veď to máš niečo ako club card, pri pokladni, keď niečo kupuješ, dáš kartu, oni ti za každé euro dajú tuším bod a potom pri väčšom počte bodov si tie body môžeš uplatniť, dajú ti zľavovú knižku, vyzerá to ako gastrlístky, také trhacie kupóny v knižke. A na každom kupoóne máš napísané akú veľkú zľavu máš a na čo ju vlastne máš.
@drobec186 je to akoby malý slovníček akurát takéhoto formátu
má to xx strán, na každej strane máš zľavu na nejaký určitý produkt a posledných 5 alebo koľko strán býva tá zľava na celý nákup alebo aj zľavy v iných obchodoch ... tie stránky sa dajú ľahko odtrhnúť a keď si chceš trebárs kúpiť colgate pastu na ktorú je v knižke zľava 50 % tak si jednoducho tú konkrétnu stránku na ktorej je zľava na colgate pastu, prídeš do dmky, vyberieš si colgate pastu, pôjdeš k pokladni zaplatiť a dáš tam k tomu aj ten poukaz a ona ti dá zľavu na tvoju colgate pastu
@majusssska ahá takže po nazbieraný niekoľkých bodov dostanem tu papierovu xx stranovú vec tam su tie kuponiky a každy je na niečo iné s inou percentnou zľavou...a na ten produkt ktorý tam je mám zľavu ked to dám pokladníčke tak ona mi cenu odtráta asi rozumiem to je ale toho. zbierať body dostávať knižky dookola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
každopádne i tak neviem, načo mi vlastne je
rada by som vedela, čo v tých zľavových knižkách je
@trdelniiiq takže ak nazbieram určitý počet bodov dá mi tu zľavovú poukážku tak tú ked použijem pri nákupe mám tu zlavu 50%?
mám na karte 207 bodov ako som zistila, ale nevyužila som ich a ani ich asi nevyužijem, lebo mi to príde ako veľmi komplikovaný spôsob... lepšie to bolo, keď dávali známky a keď si ich nazbierala 10, tak si mala 10% zľavu na nákup
a tie body získam počas nákupu kartu priložím a oni sa mi samé načítajú?
a potom keby som chcela napríklad zľavu za celý nákup čo musím spraviť povedať jej alebo ako? (to už s tou normálnou kartou čo mi pošlú) teda že som pri pokladni mám nákup v hodnote 10eur dám predavačke kartu ona tam dačo s ňou spraví a podľa čoho mi dá zľavu? musím mať tu knižku zľavovu či čo to je
nemám pocit že by sa dala aplikovať nejaká zľava priamo z karty, jedine z knižky
má to xx strán, na každej strane máš zľavu na nejaký určitý produkt a posledných 5 alebo koľko strán býva tá zľava na celý nákup alebo aj zľavy v iných obchodoch ... tie stránky sa dajú ľahko odtrhnúť a keď si chceš trebárs kúpiť colgate pastu na ktorú je v knižke zľava 50 % tak si jednoducho tú konkrétnu stránku na ktorej je zľava na colgate pastu, prídeš do dmky, vyberieš si colgate pastu, pôjdeš k pokladni zaplatiť a dáš tam k tomu aj ten poukaz a ona ti dá zľavu na tvoju colgate pastu