@darkkizz Ja som síce mercilon nikdy nebrala, ale je to jedna z najpoužívanejších druhov HAK, čiže keď ju často predpisujú asi je málo problémová... poznám niekoľko báb čo ju berú a nesťažujú sa, ale však uvidíš sama, tak držím palce ale napr. ak si mávala z HAK migrény tak to budeš mať z akéhokoľvek druhu, pretože to je reakcia tela na zvýšený prísun hormónov, ktorá sa ešte zhoršuje v kombinácii s fajčením... viem z vlastnej skúsenosti, čiže ak ti môžem poradiť, keď nasadíš novú HAK mala by si skúsiť fajčenie aspoň obmedziť... (ale tak keď sa nedá tak sa nedá...no
@darkkizz takže presne tak ako ja ja som začala pred tromi mesiacmi brať Yadine, pretým som brala Cilest a mala som také migrény že to bolo už naozaj neznesiteľné... hneď ako som začala brať Yadine som si povedala že vydržím aspoň ten mesiac alebo dva kým si telo zvykne a nezapálim si... a migrény asi po dvoch týždňoch prestali úplne teraz to riešim tak, že keď chytím svoju fajčiarsku chvíľku tak za deň vyfajčím 10-15 a potom si deň na to odtrpím migrénu a zase nefajčím aspoň pár týždňov nikdy som tomu neverila že to fajčenie na to tak vplýva, ale asi na tom niečo je... teda aspoň u mňa určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Teraz mi dal tieto, tak som zvedavá.
Ale ja som z nich mala strašné migrény, to už sa nedalo vydržať.