pokosena trava (no nesmiem ju kosit ja, neznasam kosenie) a vona novin a co som najnovsie objavil, ta uzasna vona ked otvarate nejaky iDevice od Apple (ti co nieco mate od Apple mate ste ju urcite zacitili pri otvarani)
Tiež také ako benzín, centrofixka, odlakovače na nechty, cigarety, laky, atď... Smrádky skôr
Mám rada vôňu kokosu, vanilky, banánu a broskýň, vôňu opraženej cibule, mmm, babkinu špajzu a vôňu starožitného nábytku. Hlavne ovocné vône mám rada. Z kvetín mám najviac rada asi vôňu ľalii. A ešte vôňu keď vojdem do prázdneho kupé vo vlaku
Vonia mi levanduľa, detský čaj, keď mi letnou trávou napáchne celé telo i vlasy, vonia mi láska medzi ľuďmi a ja cítim i úsmev, ľúbim vôňu objatí a môjho Patíka, taktiež vôňu Paríža a keď naozaj silno chcem a len tak ledabolo ležím dokážem si predstaviť a celou dušou milovať vôňu oceána, ktorý ošplechuje útesy a pláže Islandu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A okrem toho benzín , lak na nechty , diava , centrofixy , nové veci , niektoré čistiace prostriedky a tak
a potom také tie lepidlá, benzíny, atď.
Mám rada vôňu kokosu, vanilky, banánu a broskýň, vôňu opraženej cibule, mmm, babkinu špajzu a vôňu starožitného nábytku. Hlavne ovocné vône mám rada. Z kvetín mám najviac rada asi vôňu ľalii. A ešte vôňu keď vojdem do prázdneho kupé vo vlaku