Je jedna pesnička ktorú nemám rada lebo som ju počúvala ked som bola v nemocnici ale už neviem ktorá to presne bola, vymazala som ju hned ako som sa z tade vrátila a ani si už nechcem spomenúť, nejaká blbosť to bola ajtak. Chválabohu že som vtedy nemala v ipode billy talent.
viacero takych je, ale nie je to o tom zeby som ich nemohla pocuvat...skor ich velmi rada pocuvam...avsak tym castym pocuvanim sa pomaly vytraca ten efekt spomienkovy :/
ja som tiez mala taky, ale ze som musela vypadnut odvsadial s revom, bohuzial ho aj hravali. ale potom uz v pohode, ked sa vyrovnas s vecou, tak aj s tym hlupym songom :d
,,If you ever loved somebody put your hands up. " a tvoj bývalý sa na teba pozerá s rukou hore... Keď som si vtedy uvedomila o čo som prišla... :´( Omfg...
mam ich viac... väčšinou sú to pesničky, ktoré som počúvala s osobou, vďaka ktorej mám teraz tie zlé pocity niekedy mám chuť zaspomínať, že teda pustím si nejakú takú ale dlho to počúvať nevydržím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Simply the worst.
ale čo mi pripomína, to tu radšej nebudem písať...a nie je to "sklamanie z prvej lasky......."
a veľa ďalších.
ale počúvať ju budem aj tak
OT,
pre mna je to tato vec
fakt mocna vec, mocna 8)
a dnes.. hocičo od Placebo.
túto nemôžem ani počuť, lebo mi je z nej do plaču, hrala kamarátke na pohrebe
ešte túto, či už v origináli alebo v jeho verzii, práve kvôli textu - lebo jedno obdobie sa na mňa tá pieseň nalepila
The Offspring - Gone Away
...ale aj tak mám ten song rád
a nepripomína mi nič zlé, pripomína mi jeden z najkrajších večerov
i want it back
Nightwish - Meadows of Heaven
a toto: