a veeľmi veeľmi chcem cheek pierc preto sa pýtam, či nepoznáte niekoho z blizkeho okolia, kto to robí, ale nie že jeden pierc za 30 eur stačí aj "homemade" ak má na to prostriedky
snakebites, cheeks, septum, 3 diery v jednom uchu (a 16 mm tunel), jedna diera v druhom uchu (16 mm tunel)
cisto teoreticky by mi nevadilo mat este: back neck dermal, sternum, hip piercing, double belly ring (ale to je surface tak to nechcem moc), aj monroe a anti eyebrow sa mi paci ale tvar mam uz dost plnu
a este by som si presietovala usi, dala dermal do prsteniku a na predlaktie
V pere (a neznášam, keď to niekto volá ,,v brade", central labret proste), v nose, veľa v ušiach (momentálne nosím len 5 + normálne náušnice, ale dier by bolo).
Chcem cheeks, len s tým nie som ešte celkom vyrovnaná, a niečo, ehm, intímne, ale je mi ľúto tých prachov
Mala som (najprv v ľavom, potom v pravom obočí) - ešte pred pár mesiacmi. Žiadny iný už nemám a ani nechcem mať. Len mám v ľavom ucho o dve dierky naviac (ale to nie je piercing).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A potom neviem.... Teraz hovorím, že skôr nie, ale uvidím.
Ale chcela by som do nosa,len neviem neviem..chcela by som taký menší krúžok,ale moja mama o to nechce ani počuť... že vraj hocičo iné len to nie
a veeľmi veeľmi chcem cheek pierc preto sa pýtam, či nepoznáte niekoho z blizkeho okolia, kto to robí, ale nie že jeden pierc za 30 eur stačí aj "homemade" ak má na to prostriedky
cisto teoreticky by mi nevadilo mat este: back neck dermal, sternum, hip piercing, double belly ring (ale to je surface tak to nechcem moc), aj monroe a anti eyebrow sa mi paci ale tvar mam uz dost plnu
a este by som si presietovala usi, dala dermal do prsteniku a na predlaktie
Ja som si tam dával do obočia a platil som vtedy ešte 700 sk.
teraz mám ledva náušnice lebo röntgeny
ale keď budú prachy, bude ich dosť!
Chcem cheeks, len s tým nie som ešte celkom vyrovnaná, a niečo, ehm, intímne, ale je mi ľúto tých prachov
tam je to fajn