ne ne sorry ľudia ja som tuto anketu nerobila...ja som sa neodhlasila a moj brat mi tu narobil pi*viny sorry vsetkym ktorym moj blby brat vypisoval z tohto nicku...uz som mu za to vynadala....
na dejepis som vždy mala skvelé učiteľky a históriu zbožňujem, okrem témy 2SV a Rusko, príliš veľa dokumentov som o tom videla a napriek tomu mám stále problém zapamätať si priebeh jednotlivých ofenzív.
my sme mali najzlatejšiu dejepisárku na svete, raz sa nám na hodine podpálila a raz čítala knihu naopak. a potom ma naučila po rusky.
a potom sme mali ešte jednu dejepisárku, a tá bola veľmi super. a dejepis mi išiel, bavilo ma to, na gympli som sa dokonca dosť vyžívala v čítaní kníh o histórii a o napoleonovi som toho vedela fakt veľa. ktovie, čo by som vedela dnes
Konkrétne na SŠ veľmi nie, v prváku som mala profesorku, ktorá zavraždila a pošliapala moju niekdajšiu lásku k nemu ubernezáživným výkladom (a novými osnovami, v ktorých sa anachronicky vypichlo zopár nedôležitých udalostí každých 400 rokov a všetko okrem dejín cirkvi na SVK sa škrtlo).
ne ne sorry ľudia ja som tuto anketu nerobila...ja som sa neodhlasila a moj brat mi tu narobil pi*viny sorry vsetkym ktorym moj blby brat vypisoval z tohto nicku...uz som mu za to vynadala....
ale ja milujeééééééééém dejepíííííííís a tému asi tiež na začiatku bol atentát...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mate radi dejepis? co su to tam za moznosti k tej otazke ? co to s tym ma ?
ale hlasujem za Napoleona, lebo to bol veľký pán!
Študujem dejiny,takže ich milujem.
a dejiny mám veľmi rada, študujem to totiž
a potom sme mali ešte jednu dejepisárku, a tá bola veľmi super. a dejepis mi išiel, bavilo ma to, na gympli som sa dokonca dosť vyžívala v čítaní kníh o histórii a o napoleonovi som toho vedela fakt veľa. ktovie, čo by som vedela dnes
Vo všeobecnosti áno.
A celá prvá svetová tak začala.
Teraz nám zmenili učiteľku, možno to bude lepšie.
Ale baviť ma nebude aj tak
aj koli tomu ze mame sehr gut profku
ale ja milujeééééééééém dejepíííííííís a tému asi tiež na začiatku bol atentát...