tie jeho live show su ako o com? Trepe do vetra o nicom. To si radsej pojdem cita knihu ako zizat na studenta, ktory mi nema co zaujimave povedat. Raz som to videl aaa? Ked nieco pozeram chcem si z toho aj nieco odniest. Take trepanie zvladne hocikto - niekto horsie niekto lepsie. Nekreativna picovina.
k tomuto sa proste nevyjadrujem a jediné čo napíšem je to, že je to jeho osobná vec keďže to beží na jeho webke, a ohlasuje sa to jedine na hlavnej stránke birdzu, kto chce pozerá kto nechce ten nie, chvíľami mám pocit že Mišo napodobňuje tých známych youtuberov, ale nie je to na tej úrovni, a aj keby to bolo my sme slováci a sme hnusní
nech sa na to vysere, je to tuctový típek ktorý pobaví akurát zopár suchárov ktorí v živote nikdy nič poriadne nezažili. Keby aspon hovoril o niecom zaujímavom alebo keby to bolo aspon vtipne ale hento če trepe nema hlavu ani patu je to len take vylievanie si pocitov. Pride mi to rovnako infantilné ako @murcatko -ve videoblogy blogy alebo komenty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@zuzulka98711 ale nabudúce budú len boxerky s Homerom
@matias on mal live show..
len som chcel zviraznit ze tomas nemal live show aspon nie teraz ako gabosh...