ja napr nemozem ani hruskovy dzus bo kedysi som ho pila s hruskou a teraz ked si dam cisty dzus tam stale tu hrusku citim tak ako v pomarancovom vodku, neviem preco
Kedysi som vkuse zamierila hneď k hruške, keď sa kupoval alkohol, ale potom nastal nejaký zlom a už k nemu nemierim, neviem prečo, asi som sa jej prepila..
niekedy mi chutila, ale po tom, co som sa z nej raz poriadne opil, so spoluziakom sme sa stavili, ze zjem tu hrusku co bola vo vnutri celu. zjedol som ju vpohode, ale potom sa mi podlomili nohy, spadol som a uz len tma...zobudil som sa rano s vedrom pod postelou
Hruška bol môj prvý alkohol čo som pila. Čo som kvôli tomu zažila si už nechcem nikdy zopakovať. Preto hrušku nikdy, už keď ju len ovoniam, tak mi skrúti žalúdok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Inak taka bezna hnusna nie.
ale ovocie mám rada
ale zase dajak veľmi ju neľúbim.
niekedy mi chutila, ale po tom, co som sa z nej raz poriadne opil, so spoluziakom sme sa stavili, ze zjem tu hrusku co bola vo vnutri celu. zjedol som ju vpohode, ale potom sa mi podlomili nohy, spadol som a uz len tma...zobudil som sa rano s vedrom pod postelou
a k teme hruska mi z "ovocia" chutila najmenej, ale alkohol uz znovu dlhsie nepijem
@yolo pil si už Vilmos hrušku?