v zivote som tam nebol, ale vychodniarov no ne ze nemusim ale oni nemusia blavakov vychodniari su taky sibnuty nehovorim, ze vsetci ale vacsina hej, ale inak v pohode aj v blave su kokoti
Košice boli kedysi fajn, ale myslím si že sa dáko nerozvíjajú, maximálne po pár rokoch dostavali nový zimný štadión (ktorý je super ), ale Košice majú v okolí krásnu prírodu (Bukovec, Ružín, Bankov, Alpinka, Jahodná...je toho kopec )a taká v Bratislave teda nehrozí, možno tam tak Železná studnička...bývala som v Košiciach (aj teraz som tu na prázdninách) a teraz bývam v Bratislave a tam sa stále niečo stavia, čo má svoje klady a zápory a MHD ani nebudem porovnávať, lebo Bratislavská tu Košickú zničí...veď minule som bola v Optime a čakala by som hodinu na autobus alebo električku, tak som radšej šla pešo (a to ani nebol poriadny chodník ale inak mám rada Košice
Milujem Košice Staré mesto konkrétne Nebývam síce priamo v nich, ale chodila som tam aj do základnej a chodím tam aj na strednú... Ja zasa nemusím Prešov a ich križovatky (sry, ale vážne, to čo je za systém tam?)
Košice sú pekné a veľké mesto, Prešov je tak trochu diera Kopec historických pamiatok veľké široké námestie, veď je to druhé najväčšie mesto na Slovensku čo viac dodať
nenavidim toto mesto... zijem tu uz 2,5 roka ale... nejako si neviem zvyknut....alebo tak nejak...otravuje ma cestovat MHD, to ze vsetko je daleko..... a zstil som ze nenavidim velke mesta celkovo... je to humus... ja sa vratim naspat do rodneho kraja tak to vidim.. este rok tu vydrzim a padam odialto (KE)
Áno, žijem tu, ale že by som poznala..napr. na sídlisku Nad Jazerom som v živote nebola, inak sa orientujem obstojne.
Obľúbené miesta: celá Myslava - a lesy v okolí, Hlavná a Alžbetina, Šrobárka, Jakabov palác, Staničné námestie, "pod hodinami" (Stará radnica?), vilky v okolí KLÚ..
trafim tam len prstom na mape.... recicky ze vychodniari su taky a onaki,,ma nechavaju chladnym...geograficky... poznam vela ludi s roznych regionov a nemal som nikdy najmensi problem v komunikaci a s pristupom ku mne...takze ... @4
@fxx nebudes???!!!!ani mna neprides navstivit???!!!normalne sa na teba urazim!!!
no a k teme....narodila som sa tu a zijem tu, no v buducnosti odtial chcem odist. je tu tazke zohnat pracu. ale inak mam kosice rada je to pekne mesto a su tu fajn ludia (tu malu hrstku ludi co sa spravaju ako idioti nepocitam)
@imortalka3 tá zhoda náhod predchvilou som prave pozeral vlaky BA-KE len tak oki tak idem vyše 6 hodin cesty ak ma ubytuješ,nevidim ziaden problem,a máš ma tam
Košice má veľa nevýhod ale aj veľa výhod - tou najväčšou nevýhodou by som povedal je to že leží na východnom Slovensku - to mi aj dosť lezie na nervy občas - pretože všetko je na západe (čo sa už týka pracovných príležitostí, kultúry, zábavy...) a za východom sa neobzrie ani stará mačka
Možno keby sa už konečne dokončila diaľnica aby mal človek priami spoj BA-KE budem už šťastnejší
@imortalka3@pawlo do KE za niekym by som šiel len za podmienok,že mi preplatí aspoň 50% cesty,poskytne mi zadarmo ubytovanie,a zaručí,že tam nepojdem nadarmo
Kedykoľvek by som sa tam vrátila..už sa teším na sobotu Konečne pôjdem do mesta,ktoré neprejdem za 20minút,kde majú aj niečo na výber,a konečne uvidím babky,ujov,psov a všetko ..
@pernik nechcem ti pokazit anketu , lebo to tvoje mesto vrcholne neznasam aj z namyslenymy kosicanmi....preto radsej som ticho ( aj ked ty si v pohode tak SORRY , nemal som na mysli teba )
@pernik...no...prazdninujem tam a z timy namyslenimi..no skusal som sa nejak zoznamit z mietnim obyvatelstvom, ale 0 bodou ( inac o tej namyslenosti som uz predtym cital na nete )
...nemám pocit, že by tu bol niekto nejako namyslený, istý lokalpatriotizmus tu je, ale je to len odozva na niektorých Bratislavčanov, ktorí ešte stále nevedia pochopiť, že východ a Košice sa od Bratislavy veľmi nelíšia
Žijem tu už 16 rokov, poznám tu hafo ľudí, ale nikdy som sa nestretol s niekym kto by mal niečo proti inému mestu na Slovensku...okrem Bratislavy samozrejme
Ako som povedal na začiatku, buď si sa skúšal zoznámiť s nejakými chudákmi a deťmi, alebo je chyba v tebe
@nikeboy Ale to čo si čítal od nejakých nasraných Banskobystričanov nemusí byť vobec prevda.
Bože moj v Košiciach žije štvrť miliona ludí, fakt si myslíš, že sú všetci namyslení na svoje mesto? Je ich možno tak 200-300, ale to je v každom, každom meste na Slovensku.
Ako vieš, že som jediný v pohode z celých Košíc, keď ztamadiaľ nikoho nepoznáš?
@pernik...no dakde som to cital a pisal to iba jedena on to vraj ties pocul
no ja neviem naco ako su vraj namysleni. ale tak..zoznamit sa z nimi je dost taske aZ priam nemozne.....a vies..este v zahranici ako sme boli, tak..co tam boli z ke ludia..tak..ako..no dost...namysleni boli, a pritom malii stari srot auto
no...lebo citam aj v noci komentare co pises a si v pohode ako prepac tu hadku kedisi davnejsie co som v jednej ankete z tebou pisal prepac
Ja som nikdy nemal so zoznamovaním problém, prišiel som do Bratislavy a v pohode som sa zoznámil, tak isto aj v Poprade. Zoznámiť sa dá aj s Košičanmi, to mi ver Ako som povedal, možno sa ty nevieš zoznamovať, alebo sa zoznamuješ na nesprávnych miestach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Nie, nemusím Košice
Mám k ním divný vzťah, príde mi to škaredé mesto, zbytočne rozťahané.
Ja radšej Prešov.
aj keď som videla len Koloseum, sochy s gigantickými penismi, tú fasa fontánu a po polnoci sa tam nedá normálne najesť, bolo tam super
tri frajerky som mal z KE ale samozrejme, že ho mám rád z historického, kultúrneho hľadiska ako jedno z najbohatších kulturnohistorických miest SK
pekné mesto, aj keď tam stále fúka
Ale nejako extra ma neláka tam ísť
Áno, žijem tu, ale že by som poznala..napr. na sídlisku Nad Jazerom som v živote nebola, inak sa orientujem obstojne.
Obľúbené miesta: celá Myslava - a lesy v okolí, Hlavná a Alžbetina, Šrobárka, Jakabov palác, Staničné námestie, "pod hodinami" (Stará radnica?), vilky v okolí KLÚ..
žijem tu, makám, bavím sa... radšej by som však bol niekde pri Bytči...
POVEDZTE MI KTORY Z TYCH BLAVAKOV NENI Z VYCHODU? vsetci ench sa opytaju babky a dedka odkial su a uvidite...
nič zlé o Košiciach nemôžem povedať ( ako o meste a nie o ľuďoch )
no a k teme....narodila som sa tu a zijem tu, no v buducnosti odtial chcem odist. je tu tazke zohnat pracu. ale inak mam kosice rada je to pekne mesto a su tu fajn ludia (tu malu hrstku ludi co sa spravaju ako idioti nepocitam)
Košice má veľa nevýhod ale aj veľa výhod - tou najväčšou nevýhodou by som povedal je to že leží na východnom Slovensku - to mi aj dosť lezie na nervy občas - pretože všetko je na západe (čo sa už týka pracovných príležitostí, kultúry, zábavy...) a za východom sa neobzrie ani stará mačka
Možno keby sa už konečne dokončila diaľnica aby mal človek priami spoj BA-KE budem už šťastnejší
Hm.. no 1. bod by sme už mali...
A ostatné by nemal byť problém
...nemám pocit, že by tu bol niekto nejako namyslený, istý lokalpatriotizmus tu je, ale je to len odozva na niektorých Bratislavčanov, ktorí ešte stále nevedia pochopiť, že východ a Košice sa od Bratislavy veľmi nelíšia
Žijem tu už 16 rokov, poznám tu hafo ľudí, ale nikdy som sa nestretol s niekym kto by mal niečo proti inému mestu na Slovensku...okrem Bratislavy samozrejme
Ako som povedal na začiatku, buď si sa skúšal zoznámiť s nejakými chudákmi a deťmi, alebo je chyba v tebe
no..to som cital od ludii z inich casti slovenska ako je Ba, napr z BB....
np to chapem ze Baje asi..malo oblubena
hmm ..........ty si asi jedini clovek z KE ,co je v pohode
Bože moj v Košiciach žije štvrť miliona ludí, fakt si myslíš, že sú všetci namyslení na svoje mesto? Je ich možno tak 200-300, ale to je v každom, každom meste na Slovensku.
Ako vieš, že som jediný v pohode z celých Košíc, keď ztamadiaľ nikoho nepoznáš?
...a hlavne sa nezalub
no ja neviem naco ako su vraj namysleni. ale tak..zoznamit sa z nimi je dost taske aZ priam nemozne.....a vies..este v zahranici ako sme boli, tak..co tam boli z ke ludia..tak..ako..no dost...namysleni boli, a pritom malii stari srot auto
no...lebo citam aj v noci komentare co pises a si v pohode ako prepac tu hadku kedisi davnejsie co som v jednej ankete z tebou pisal prepac
ale noo..nebojj..
Ja som nikdy nemal so zoznamovaním problém, prišiel som do Bratislavy a v pohode som sa zoznámil, tak isto aj v Poprade. Zoznámiť sa dá aj s Košičanmi, to mi ver Ako som povedal, možno sa ty nevieš zoznamovať, alebo sa zoznamuješ na nesprávnych miestach
no ani ja, ked som mal tam fotku z netu a este k tomu herca ..no newiem ...
No neznamená, že je niekto namyslený, ale to, že sa ty nevieš zoznamovať
ale nieee..to....je inac..
hmm....to je inak....