ja poznám jedného chlapca, ktorý je neskutočne, ale neskutočne namyslený sám na seba. veľa ľudí ho nevie vystáť, ale ja keď mám náladu, celý večer som schopná počúvať tie jeho drísty a hrozne sa na tom smejem. alebo nemám náladu a ignorujem ho.
inak s namyslenými ľuďmi prichádzam do kontaktu dosť často, vedia ma poriadne rozčúliť, hlavne, keď to obaľujú do sebavedomia a "svojej pozície".. ale mám na to zázračnú formulku:
poznám pár ľudí, kt. majú trošku...trošku vyššie sebavedomie a dá sa s nimi super porozprávať aj keď sa možno niektorými názormi líšime, ale to je normálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
P.S. ako krtko beton
inak s namyslenými ľuďmi prichádzam do kontaktu dosť často, vedia ma poriadne rozčúliť, hlavne, keď to obaľujú do sebavedomia a "svojej pozície".. ale mám na to zázračnú formulku:
sadlo hovno na policu a myslelo si, že je maslo
asi tak...
poznám pár ľudí, kt. majú trošku...trošku vyššie sebavedomie a dá sa s nimi super porozprávať aj keď sa možno niektorými názormi líšime, ale to je normálne.
..kvak..