som zvedavy na vysledok tejto ankety lebo ked som si cital dnes tu diskusiu o pive tak som bol prekvapeny dost a radlera ja za pivo nepovazujem ale musel som ho dat do moznosti pre ludi co ho beru ako pivo
@avieabbey a @hoperpohroma viem ze to tu bolo pozrite koment @2@najivna a @vanellus ani ja to nepovazujem za pivo ale nechcem aby ludia co maju radi radlera hlasovali ze maju radi pivo
@mm47 ja to berem tak ze ked chcem malinovku dam si malinovku nie ochutene pivo aj ked ja som par krat pil pivo zo spritom a to bolo celkom dobre ale to uz neni pivo ale co ja viem miesany drink alebo ako to nazvat ale sak mne je jedno neodsudzujem ludi ked im chuti radler len ja mam nan nazor taky aky mam
Veľa ľudí nemá rado pivo, lebo je vraj horké..Ale mne to chutí, či už radler, alebo obyčajné, vychladené A odkedy som sa učila výrobu, vážim si pivo ovela viac
milujem pivo, radler je hnus a nie pivo, rovnako ako je hnus corgoň, bažant a im podobné.... ak čapáka tak trnavský Sessler alebo staropramen 11 a plechovkové kelt, kozel, carlsberg
@grietusha neviem no mne chutilo pivo a sprite ale radler vobec mozno som este nenatrafil na dobry ale ani nejak neplanujem natrafit minule som ochutnal cucoriedkovy radler ci aky to bol ktory si kupil kamarat a mal som dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
zly
A NENI TO PIVO
a inak pivo ľúbim, najmä po futbale čapované dobre padne
etelnair je pivo
@etelnair no to preto lebo to je proste humus - znehodnotene pivo
ale inak par krat som pil pivo zo spritom a to bolo celkom dobre no ale to nie je radler
Ja vlastne pijem stále mojito, ani som si nikdy neuvedomil ako pánsky si žijem ^^
a ver tomu, že nezaprie
a inak, radler je zle pivo, ale dobra malinovka preto to nezaradujem medzi piva
@cortes fuj urpiner (blee)
@sentbyravens neznasam ked nekdo napise StaroprameŇ ma tam byt N !!! ale inak mam staropramen rad
normalne mi po jedle nechuti len pred nim