v ziadnom pripade nie, megamegaprecenovana skupina. ale viac asi nemam rada ludi co poznaju Smells like teen spirit a oznacuju sa za velkych fanusikov.
@kittyboo
Tebe nie, ale pre niektorých sú tie pesničky dokonalé ako napr. pre mňa Mám rada všelijaké skupiny a spevákov ale toto je niečo, čo dokážem počúvať vkuse..
@hellium veru, na akciách zvyknú vravieť zahraj nirvanu, tak začnem zo 5 piesní a oni, no ale nirvanu sme chceli a pokiaľ nezahrám Come As You Are alebo Smells like teen spirit, tak to nie je nirvana... zbožňujem to...
@kittyboo presne tak je to velmi predcenená skupina. Ale inak len tak pre zaujímavost Až po Kurtovej smrti sa stala tak oblubená a vyhladávaná počas jeho života to až také nebolo.
@hellium presne presne, to ako ked CHiki liki nemaju radi, ze sa preslavili pesnickou laska moja alebo Bobby McFerrin nerad spieva Don't Worry Be Happy co casto ludia poznaju len tuto jednu od neho ak idu na jeho koncert...
mňa mrzí, že všetci si pod grunge predstavia len toto a pri tom je toľko skvelých vecí...
ale kým hrá Pearl Jam, tak grunge nie je mŕtvy... alebo Alice in Chains (aj keď už bez Staleyho - ktorého tiež málokto pozná)
Každy kto napíše "Smell like teen spirit" mu pridem osobne jebnut hlavu o stenu a tym čo maju tu hrdost sem napisat aké nezaujimave texty maju, jaký bol Kurt feťák tak ani si nedavajte namahu pisat koment a chodte rači očuvat Niky Minážovie o tom jak si zlomila necht a iné party in da haus.
cca pred 12-timi rokmi som mala pocit, ze mi kurt spieva z duse mam dokonca niekde odlozenu vlastnorucne vyrobenu knizocku s textami vacsiny ich piesni
teraz mi to uz vela nehovori, vyhladavam menej deprimujuce skladby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
keby to išlo tak ľahko...
Prečo preceňovaná skupina?
A takí ľudia ma tiež štvú.. hrajú sa na najväčších fanúšikov a poznajú jednu pesničku
Tebe nie, ale pre niektorých sú tie pesničky dokonalé ako napr. pre mňa Mám rada všelijaké skupiny a spevákov ale toto je niečo, čo dokážem počúvať vkuse..
ale kým hrá Pearl Jam, tak grunge nie je mŕtvy... alebo Alice in Chains (aj keď už bez Staleyho - ktorého tiež málokto pozná)
po tomto som skoro zacal verit v reinkarnaciu
@kittyboo teraz sa ti to zda mozno obycajne, ale oni cely ten zial dnes uz sprofanovany styl zalozili
teraz mi to uz vela nehovori, vyhladavam menej deprimujuce skladby.