Mám rád slovenské ska a podobné melodické záležitosti .. Polemic, Ska-pra-šupina, Billy Barman a pod. a potom teda niečo iného súdku ako Save The Cookie a staršiu slovenskú hudbu .. Jara Filipa, sem tam Elán a pomimo všetkého zbožňujem Paru a kapelku Talkshow
Chiki liki tu-a, Vetroplach, Puding Pani Elvisovej, Karpina, Horkyze Slize, Polemic, Riso Muller, Čad, Para, HT, par veci od Vandali alebo Billy Barmana, stare veci od Gladiatoru, No Name, mam rad IMT SMILE tvorbu po rok 2004, Miro Zbirka, Vidiek..
Elán- stará klasika, PPE, IK, IMT iba trošku, zabite ma aj Desmod, Billy Barman, Metropolis, ale najmä Heľenine oči - tých milujem a Horkýže som zabudla
PPE, Barmani, Noisecut, Janka Kirschnerovie má skvelý ten najnovší album - Krajina Rovina, niektoré záležitosti od Jara Filipa, Hudba z Marsu, niekdajší Le Payaco, pri festivalových skratoch neuškodia ani Helenine oči
Zo známejších Para, Horkýže Slíže, Karpina, Zóna A, staré Iné Kafe, Heľenine Oči... Nocadeň sa dá, starší Desmod, staršie IMT Smile, starší Gladiátor a staršia Mullerova tvorba sa dá tiež a v menšej miere aj Konflikt.
A ak sa to dá za slovenské považovať, tak aj Bridgeheads a Rara Avis.
Para, Le payaco, Sako, Peha, Bridgeheads, PPE, IMT SMILE (starsia tvorba), Nuda, niečo od Ears, Hex, ...určite som na niekoho zabudol, máme dosť kvalitnej muziky...
páči sa mi IMT Smile, Knechtova, Muller, stary Desmod, Patejdl, nieco od Elanu, Teamu, Grigorova, Zbirku, Gombitovej, Modusu, Polemicu, Hexu. A možno aj ďalšie, len si nespomeniem...niektoré texty aj hudba sú na svetovej úrovni..len v slovenskej hudbe sa mi zdá, že niektoré texty sú až príliš básnické a preumelkované.
Marian Varga, zosnuly Jaro Filip, Riso Muller, nieco od Zivych Kvetov, ked som v nalade tak aj Polemic, Slize, pripadne IMT Smile, sice Taslera moc nemusim, ale niektore songy su neuveritelne atmosfericke Kedysi Ine Kafe (este stale viem skoro vsetko naspamat od nich), Slobodnu Europu som dost pocuval, ale to uz je, da sa povedat, za mnou. Elanovky si rad zahram na gitare, ale ze by som to nejak pocuval, to sa neda povedat.. Helenine oci, ale triezvy ani nie Zona A je prilis agresivna pre mna, ale na akciach sa na tom vyblaznim
@hetfield presne tak ! Davová psychóza ...také texty dá málokto dokopy a potom ešte Zona A, Hasiaci Pristroj , HT,Polemic,Zopsahlava,Padla na hlavu , Slobodna Europa , Naco nazov,Smola a hrusky,Sitnan, Helenine oci, Atentat, Zoci voci , Hospital bukra, Punkreas atd atd ... a potom tie oldskúlovky ako Zbirka, Elan, Team , Nagy ...to tiež uznávam
Je toho málo. Klasika ako Elán, Žbirka, Gombitka... to je skôr o tom, že to všetci poznáme i keď to nie je zlé. J. Filip, P. Lipa, M. Varga... také fajnšmekrovské a veľmi ľúbivé..
mám, ale z toho, čo hrávajú v rádiu len málo... Z tých známych mám najradšej Riša Mullera, ale najväčšie srdcovky sú undergroundové grungové kapely ako napríklad MudHole alebo Millhouse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Horkýže Slíže, Metropolis, Karpina, HT, Vandali, Polemic, Brainscan, Zóna A, Slobodná Európa, Konflikt, Hospital Bukra, Editor...
a z hip-hop umelcov Zverinu a Veca...
ale páčia sa mi aj niektoré pesničky od Zoči Voči a Before The Zero Day,
potom su to uz len individualne piesne od dalsich SVK interpretov
Zo známejších Para, Horkýže Slíže, Karpina, Zóna A, staré Iné Kafe, Heľenine Oči... Nocadeň sa dá, starší Desmod, staršie IMT Smile, starší Gladiátor a staršia Mullerova tvorba sa dá tiež a v menšej miere aj Konflikt.
A ak sa to dá za slovenské považovať, tak aj Bridgeheads a Rara Avis.
ps: Zaloz diskusiu aj o Ceskej hudobnej tvorbe!
» soundcloud.com/b-complex/bliss...
» soundcloud.com/bluemotion/blue...
» soundcloud.com/keosz/keosz-emp...
» soundcloud.com/smote/smote-my-...
a kopec ďalších...
R. Muller..
Polemic je Polemic. Tam nie je o čom.
IMT Smile, Para...
A ostatné len tak povrchne až vôbec...