Uf... kedysi možno, keď som bola tu nová na nerozkukaná, teraz je takých ľudí pomenej a to už je skôr také: "A čo, aj ja časom budem megahviezda/zázrak!"
A k tým s nižším, tak to je skôr také na spôsob: "Ešte sa len začína orientovať, treba na to brať ohľad"
ale ked sa to tak vezme, istu formu respektu zachovavam ku kazdemu, co nieco dokazal a robi nieco, co mu naozaj ide
nedavna osobna skusenost: stale musim mysliet nato, ze ked som mal moznost, tak som sa nepristavil pri tom chalaniskovi s umeleckym menom MC Aktiff a nepovedal mu, ze ho ovbdivujem za to, co robi a ako =/
nie....ešte možno pred tými, čo sú tu dlhšie ako ja (myslím viac dní), ale voči statusom nie....niekto napíše nejaký stupídny pseudoblog, polka birdzu na to klikne, aby mu vynadali a hneď je z neho hviezda...nie, ďakujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A k tým s nižším, tak to je skôr také na spôsob: "Ešte sa len začína orientovať, treba na to brať ohľad"
(ROFL) (ROFL)
ach božééé
IRONIA!!
preco by som sa mala bat niekoho koho ani nevidim osobne?
Nejaká virtuálna sprostosť z človeka nerobí niečo viac. Beriem ho ako seberovného.
To skôr ku starším ľudom mám rešpekt. Ale nie ku ich tajnému číslu.
ale ked sa to tak vezme, istu formu respektu zachovavam ku kazdemu, co nieco dokazal a robi nieco, co mu naozaj ide
nedavna osobna skusenost: stale musim mysliet nato, ze ked som mal moznost, tak som sa nepristavil pri tom chalaniskovi s umeleckym menom MC Aktiff a nepovedal mu, ze ho ovbdivujem za to, co robi a ako =/
k teme: nie. a este aj:
a práveže,ked vidím nového, snažím sa ho nejako...nejako uviesť do sveta birdzu