ahoj. mary kay je najlepsia kozmetika, aku som kedy pouzivala. mavala som velmi velke problemy s pletou - od akne, cez suche miesta na tvari, az po mastenie pleti....vsetko v jednom. nic mi nepomahalo, vyskusala som kozmetickych pripravkov viac ako dost. pred rokom som vyskusala mary kay a bola som uplne ocarena. zacala som ju pouzivat. dokonca som s nou bola toto leto nalicena na mojej vlastnej svadbe lepsiu volbu som si nemohla ani zvolit...a dnes som uz aj kozmetickou poradkynou tejto kozmetiky. ak sa chces dozvediet viac o tejto kozmetike, kludne mi napis mail
Mala som tiež podobné problémy ako alidion k tomu plus stále nejaké zápalové procesy. MK kozmetika to vyriešila a ja som sa stala nielen jej fanúšikom ale aj poradkyňou. Denne stretávam na svojich zákazníčkach viditeľné výsledky. Určite odporúčam. Chceš vedieť viac - spýtaj sa ma...
Dobrý večer. Predám 20 eurovú poukážku na nalíčenie od profesionálnych kozmetičiek z Mary Kay. Poukážka platí len do konca júna, takže ak by mal niekto záujem, tak sa poponáhlajte a ozvite sa ...cena 10 €
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
píšte na mail galkova.nikola@gmail.com