nie..paradoxom je,že zubárka,vďaka ktorej sa od detstva zubarov nebojim(aj morbídna milota na dieťa zaposobí)je súčasne osobou,ktorá mi značne naštrbila cele zdravie chrupu..ale skor nebojim ako bojim,aj vo všeobecnosti..
Jedine čo mi v ordinácií u zubára dnes vadí je ten blbý zvuk vŕtačky ale aj to sa dá inak nič mi nevadí. Mimochodom dnešné vŕtačky to je lahoda nie ako tie pred 10 - 15 ba aj x rokmy dozadu(tzv za socializmu) rokmi čo boli tie ani nemali chladenie vodou, čiže zub by bolel pri vŕtaní aj keby bol zdravý a nei to ešte deravý lebo sa zohrieval a sakramensky a ďalej sa pri kaze pri vŕtaní prášilo ako divé, to ten hnus zo zuba. Mimochodom chodím na preventívne a aj kedykoľvek keď zbadám v hube kaz, lebo už ak zub bolí už je to na hovno a hlavne trhať si zuby nedám nech blombuje pokiaľ sa dá.
Fascinuje ma to prostredie, nástroje, anatómia, plombovacia hmota (nechcú mi povedať, z čoho je :´( ), vzorkovník farieb, na ktorom majú aj presne moju žltú..
bola som včera..je to v celku mily chlapik, ale kurvajs boli to ked vrta..a nemam rada ked sa mi hrabe niekto v ustach a momentalne chytam strachy lebo stara blomba v predu medzi zubami sa mi nejak dneska zacala posuvat... :/
nie, mojho zubara sa nebojim, o inych si nesom isty, kedze ked som bol maly tak zubarka na pohotovosti mo na 4-krat vytrhla stolicku a bez anestezie, vtedy ma to velmi bolelo, ale u mojho zubara nemam problem, len nemam rad vrtanie , a chodim 2x do roka na preventivnu prehliadku
Strach nemám a v podstate ani keď som bola malá tak som sa nebála k nej chodiť (iba raz, keď som vedela, že bude trhať tak som sa bála , lebo vždy po plombovaní som dostala hračku z kinderka, ktorú som si sama vybrala A ja ani nejak nemám dôvod báť sa, lebo k nej chodím tak raz za rok na preventívku. Jediné také obdobie keď som chodila častejšie bolo keď som si vybila zub Teraz ma trápi jedine to, že kým sa dostanem dnu tak prejde večnosť, lebo všetci ostatní ľudia sú dnu nenormálne dlho a ja tak do pár minút
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@charlottkkaa : a to prečo z kaderníčky? že ako ti dopadnú vlasy?
Fascinuje ma to prostredie, nástroje, anatómia, plombovacia hmota (nechcú mi povedať, z čoho je :´( ), vzorkovník farieb, na ktorom majú aj presne moju žltú..
Sama raz budem dentistom.
I hope..