@14 jej diiik, vyskusam lebo to no repeat som tam davala, lenze potom malo cele to pozadie zly rozmer, prilis male bolo, proste som sa nevedela trafit do tej presnej velkosti a ono mi ju to samo neupravilo podla potreby...
...a ja som to uz niekolko krat skusala a nedari sa mi....nieco sa mi v tom photoshope podrbe...furt... .....nechce sa to niekomu urobit za mna a pre mna? ....bola by som vdacna...
Neviem ako vám to mohlo tak dlho trvat .. Ja som len pridala obrazok skopirovala nieco BODY dala cislo obrazka a bolo to .. minutova zalezitost .. sice najprv som musela pochopit ako sa to robi .. .. A pecka ked tipujete barjake cisla inych .. nekedy mate aj ich skini
som na to tak ako ty @bobuska ....a ked som to skusala zistila som ze sa mi to neda otvorit lebo nemam ten program :? a tak to nechavam tak pokym niekto pride a spasi ma
32. aj ja by som to chcela vediet...ja som to uz vedela do sakra prace!!!....ale uz si nepamatam...a aj ako tam dam tie pohyblive veci ...aj velkooost....a taaak...mohol by mi to niekto objasnit....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
.moje h3 {color 0e0e0e} a namiesto toho 0e0e0e das kod farbyx aky chces aspon myslim
namiesto () das ......uz som to niekde nasla...