@kakofonicka súhlasím ale ak si poistená tak mi napr povedz že koľko dostaneš keď sa ultra dojebeš a zostaneš na vozíku. Ja som viac než 40tisíc nevidela čo mi príde totálne málo pretože za to si poriadne ani neprerobíš byt
@laurikaaa neviem, dojebat som sa nedojebala, ale bola som PN a za to som dostala celkom slusne prachy, co sa do dnesneho dna cudujem, lebo som im ani neposlala vsetky papiere, co chceli
@kakofonicka ano lenže životné je zvyčajne s úrazovým a teda sa bavíme hlavne o tom nie o nejakych pseudo PNkach, ale aj tie pobyty v nemocnici sú slušny ojeb, začnú platiť až po 5tich dňoch hospitalizácie aj to len 40eur za deň či jako.
Proste poisťovňa je tu na to aby zryžovala a keby jej to slušne nevynášalo tak to nerobí
@laurikaaa sak ale ja som mala PN v ramci zivotky vidis, ja mam poistku, kde mi platia aj hospitalizaciu hned od prveho dna akoze neviem, ty asi nie si zamestnanec, ale ja mam v cistom nejakych 52€/den (plus odmeny a kokotiny, ale to sem teraz neratajme), ak za hospitalizaciu dostanem 40€ plus normalne nemocenske (lebo asi ked som v nemocnici, tak som an PN), tam som na tom rovnako, mozno aj lepsie ako keby mi nic nie je A na to je ta poistka, ze ti ma pomoct v tazkych casoch, resp. tvojej rodine, nie na to, aby si zazracne nemusela pouzit ani cent z vlastneho Ja mam zaklad, aby moj chlap nemal na krku hypoteku, keby zomriem a zaroven, aby bol maly zabezpeceny v tom istom pripade. Ved nikto nikdy nikomu nekazal, ze musi mat poistenie a ked ho uz ma, ze si musi dat vsetky pripoistenia sveta.
A samozrejme, ze poistovne na tom ryzuju Uz len preto, ze je nizky predpoklad, ze vsetci ludia budu mat nejaku poistnu udalost pocas trvania poistenia. Ved nikto nic nerobi zadarmo. Len podla mna je stale lepsie dostat aspon 40k, ked skoncim na voziku, ako nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Proste poisťovňa je tu na to aby zryžovala a keby jej to slušne nevynášalo tak to nerobí
A samozrejme, ze poistovne na tom ryzuju Uz len preto, ze je nizky predpoklad, ze vsetci ludia budu mat nejaku poistnu udalost pocas trvania poistenia. Ved nikto nic nerobi zadarmo. Len podla mna je stale lepsie dostat aspon 40k, ked skoncim na voziku, ako nic