napríklad moja kolegyna mala podpisanu zmluvu s realitkou na tri mesiace. Predavala byt a realitka za ten cas nezohnala ziadneho kupca. Po troch mesiacoch a zaniku zmluvy si kolegyna sama nasla kupca a chcela byt predat, na co sa jej realitak zacal vyhrazat, ze ak to urobi bez ich realitky, budu jej robit problemy so zapisom na katastri... Chudera, normalne mala z toho stresy
ja mam dobre skusenosti, potrebovala som sa bytu zbavit cim skor ved za to platim nemale peniaze a nikto tam nebyva, a oni sa o vsetko potrebne postarali. fakt som stym nemala ziadne zbytocne problemy . ale upozornujem treba si vybrat dobru realitku .
ja doporucujem abareality.sk na predaj bytu pripadne kupu. maju dobre podmienky, stalu cenu vam sice povedat neviem vraveli ze to vyratavaju zvlast na kazdy byt. toho som sa najskor obavala ale vyslo to uplne normalne, nic prehnane chvala bodu. celkovo realitka je solidna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov