>> A myslim ze netreba byt ani naivny a clovek si po case uvedomi ze s tym prichadazaju do styku aj 14 rocne deti
..hojooooj..a keby len!! Ja mam patnast..a mojej byvalej spoluziacky..asi..12-rocny bratranec (???)...tak teeen..v pohode...pivkooo...ciga v ruke.......no a takto takto..to urcite papa aj nejaku travu.
..kedze sa hybe v spolocnosti ludi, o ktorych viem ze travu papaju .....a este som ju aj videl, ze ju aj naozaj maju..a nie len jeden.....a nie len tiii...to este aj spoluziaci na gymku..v penazenke v skole...trava..ihla...alobal...tabakove papieriky z trafiky..hehehehe
chlast spaja ludi v akom kolvek veku cigarety vacsinou spajaju malich faganov a mariska nespaja podla mna vobec nic kto nechce hulit nebude a kto chce bude nejake vacsie kolektyvi urcite nikdy nevzniknu vdaka marihuane
ale u nas nevytvara spolocenstva hulicov zvacsa hulia jednotlivci niekedy idu traja spolu ale to je tak najviac kdesto chlastat sa u nas chodi na jedno jedine miesto a kazdy piatok je nas tam 40
tak podla mna trava sa stale viac a viac rozsiruje a spaja ludi tak ako alkohol...ja neviem proste nech si kazdy robi co chce...ked sa citi lepsie opity tak nech sa spije do nemoty a ked sa lepsie citi potom ako si zahuli tak nech huli....ja radsej travku ale alkohol je tiez spoko...kazdy sa sam rozhodne
Akyy ste naivny. Marihuana nikdy nic nespojila ani nespoji, akurat tak bandu fetakov. Ja zijem v Trnave, a marihuana akurat vytvara spolky "spoluhulicov" ktory sedia niekde v parku, skureny, vyhukuju tam jak najvacsi borci, sade roba bordel, a clovek sa boji okolo aj ist. Nehovorim ze skupinky "tzv spolupopijacou" nejakeho alkoholu to nerobia, ale ty sa povetsinou stretnu raz za tyzden vecer pred diskotekou, kdezto partie "spoluhulicov" tam najdem pocas celeho dna, ci je pracovny den alebo sobota. Tj jedine co s tej partie moze vznikknut su flakaci a tak, dalej to uz poznate. Ja proti zelii nemam nic pokial je to s mierou, a ked je to z mierou, tj napriklad raz za tyzden, tak to ludi logicky nespaja. Pokial je to kazdy bozi den, tak to nespaja ludi, ale vypatlane fetacke mozgy. Tj asi tolko.
A dalsia vec co sa tyka tej legalizacie, ta tu vzivote nebude, mozte nad nou rozmyslat, jedine ak by slovensko bolo ekonomicky na silnom postaveni, co zial bohu neni a asi nikdy nebude. Totizto medzi marihuanov a alkoholom+cigaretamy je jeden velky rozdiel. Alkohol sa da balit do flasiek, predavat v roznych obchodoch, hypermarketoch,krcmach, diskotekach a cigarety taktiez v sa sa predavaju kade tade. To znamena ze stat na nich ma nahodenu vysoku dan. A take firmy co predavaju napriklad flasku vodky za 100 tak skoro 50 ide statu. Podobne to ide aj s cigaretamy, tym ze sa cigarety zdrazuju, to neznamena ze vyrobca ich zdrazuje ale stat zvysuje dan. Cize alkohol a cigarety su cista ryzovacka pre slovensku pokladnicu. V marihuane je problem taky, ze keby ju legalizovali, tak by na nej nezarabali. Tj nijaka krajina neroby to ze by ste kupili v nejakom hypermarkete pytel zeliny napr. Takze by neboli ziadna dane, znizila by sa spotreba alkoholu, znizil by sa tym prisun penazy do statnej kasi, a to vlada nikdy nedovoli. Zeli by si kazdy pestoval doma sam, alebo nikde, alebo by to kupovali od pestovatelov, a neisli by im s toho penaaaze. Aj ked si viem predstavit v tescu saklik ze "tesco marihuana". Takze sa s tym mozte rozluuuucit...
IT: REAKCIA NA TVOJ STARY PRISPEVOK K TOMU ZE HULICI TAM SEDIA A ROBIA BORDEL. IDES OKOLO, PARTIA NADRBANYCH SA TA SPYTA CO CUMIS A DAJU TI NAKLADACKU.PARTIA ZHULENYCH SA ZACNE REHOTAT ZE VYZERAS JAK JAMES BON slight_smile:CO JE TI PRIJEMNEJSIE??? A MYSLIS ZE LEGALIZACIA NENI BIZNIS? TY KOKOS KDE ZIJES, VSETKO JE BIZNIS. PREDAJ V TESCU? JEZIS MARIA. CO TAK COFEE SHOP? PESTOVANIE INDOORU A SLACHTENIE ROZNYCH ODROD,TAKEJ KVALITY ZE TO MOZES PREDAVAT ZA LITER/GRAM. PREDAJ FAJOCIEK A INEHO NARADIA,SEMIEN PROSTE SECKO.TAK AKO V AMSTREDAME. A CHODIA TAM LUDIA Z CELEJ EUROPY. A DANE? MOZES ZAVIEST TAKE AKO NA CHLAST. MYSLIS ZE HOLANDANOM SA TO NEOPLATI?.) PREDAJ V TESCU.)HAHAHAHAHH KDE ZIJES.) NEHOVORIM ZE SOM ZA LEGALIZACIU ALE TEN SPOSOB AKO SI TO OPISAL ZE BY SA TO NEOPLATILO, TAK TO STALO ZA T INA VEC SU ZDRAVOTNE RIZIKA PRE UZIVATELOV. ALE JE TU AJ TA VEC ZE PRECO SOPLAK SKUSI TRAVU? LEBO TO CHCE SKUUSIT? AJ TO ALE PRETO ZE JE TO NELEGALNE,TEDA DRZBA.ZAKAZANE OVOCIE JE NAJSLADSIE A TO BY LEGALIZACIOU ZMIZLO. TO JE NADLHO...CO SA TYKA DLHODOBEHO UZIVANIA NEMYSLIM ZE TRAVA JE O MOC HORSIA AKO ALKOHOL.
ALKOHOL-TRAVA ANI JEDNO ASI NEPATRI ZA VOLANT ALE NA TRAVE NEMAS SKLONY K NASILIU TAKZE ZHULENY NEZMLATIS SVOJU ZENU KED DOJDES DOMOV,ANI NEZMRZNES LEBO VONKU NEZASPIS,VIES AJ NORMALNE KOMUNIKOVAT S OKOLIM A VCELKU ROZUMNE UVAZOVAT. TAKZE SA V PODSTATE OVLADAS CO SA PRI ALKOHOLE POVEDAT NEDA. CHLAST ZNICI TEBA AJ TVOJU RODINU, ROZBIJE VZTAH AJ MANZELSTVO A POTOM AK NEPRESTAVAS DOSTANES CIRHOZU PECENE CI DACO PODOBNE A ADIOS. TRAVA EXTRA NEMENI TVOJE SPRAVANIE TAKZE PRI KOPE TROSKE TOLERANCIE TO DOKAZE RODINKA AKCEPTOVAT, JASNE ZE TO NENI DOBRE ALE TO ANI CIGARETY. DOSTANES Z TOHO CHRONICKU BRONCHITIDU A NASLEDNE RAKOVINU PLUC A ADIOS JE TVOJA VEC CO ROBIS,ALE ASPON NA TEBA LUDIA CO TA POZNALI SPOMINAJU AKO NA DOBREHO CLOVEKA A NIE NA TOHO OZRANA CO BIL ZENU A DETI A VYHUKOVAL PRI VCHODE NAJEBANY A PRAVIDELNE OGRCAL VYTAH UROBTE SI NAZOR SAMI MA TO PRE AJ PROTI.
IT: A CO SA TYKA TOHO ZE KAZDY BY SI PESTOVAL SAM.
TY SI DOMA PESTUJES TABAK A PALIS CHLAST? JASNE ZE NIE LEBO JE PRIJEMNEJSIE KUPIT HOTOVE A KVALITNE.
MOHOL BY SOM SA VYSRAT NA NEJAKE PESTOVANIE A JEBAT SA S TYM POL ROKA KED SKOCIM DO SHOPU A KUPIM SI JOINTA ZA 20 KORUN. OPLATILO BY SA TO IBA VO VELKOM Z COHO BY BOLA DAN A NIZSIA CENA. CENA BY BOLA PODLA KVALITY TAK AKO TESCO VODKA A METAXA. JA SI TO VIEM PREDSTAVIT LENZE NIEKTORY SLOVACI ZIJU STALE V KOMUNIZME A TY BY TO ASI NEROZCHODILI. PROBLEM JE V MYSLENI LUDI, PREDSUDKOCH A V NASEJ SPOLOCNOSTI KTORA NA TO NENI ABSOLUTNE PRIPRAVENA A DOSTATOCNE VYSPELA VOBEC NIE V EKONOMIKE.NIEKTORY MENEJ INTELIGENTNY SPOLUOBCANIA NEDOKAZU AKCEPTOVAT ANI MADARSKU MENSINU U NAS (JE PRAVDA ZE TO KRASNE DIEVCA Z TV CO CHCE CESTOVAT SVETE CO CHCE ROBIT MODELKU BY SA MOHLO PORIADNE NAUCIT REC SVOJEJ RODNEJ KRAJINY) A KED NEDOKAZEME AKCEPTOVAT MADAROV KTORY NAM NIJAKO NESKODIA AKO BY SME MOHLI AKCEPTOVAT LEGALIZACIU AKO NAROD? SAK TO BY NASI RODICIA VYRAZILI NA PROTEST DO ULIC TOLKO MOJ NAZOR K TEME. MYSLITE SI CO CHCETE
For symmpatak, reagoval som na to ci marihuana spaja alebo nespaja ludi nie nato ci je lepsia alebo horsia ako alkohol sa s toho zobud, ak by si si precital ine taky ako marihuana versus alkohol, zistil by si ze som sa vyjadril k tomu ze marihuana je plesia a povedal som presne co ty, dokonca nieco naviac. Takze sa vrat k teme, tj ci spaja alebo nespaja ludi za cim si stojim, ze spaja akurat vypatlana mozgy. Uz si viem predstavit ako by to vyzeralo keby joint stal 20 korun. To s tym tescom, to bola haluz na zasmiatie takze to skus pochopit. A to co trepes ze keby sa zelina zlegalizovala ze by sa vytiesil problem ze male decka by ju nebrali Si na smiech. Aj kebby sa zlegalizovala aj tak by bola pristupna az od 18 tipujem cize stale by to bolo zakazane ovocie, tj by sa tym vyriesilo akurat tolko ze by sa zelina uzivala vo vecsom mnozstve. A co sa tyka toho spajania ludi, vies tu partiu alkolom podgurazenych ludi tam stretnem raz za tyzden, kdezto partiu vyhulenych vypatlanych mozgov tam stretnem kazdy den, ci je rano, obed, vecer, zima, teplo to je jedno, stale su tam ci uz v malom alebo vecsom mnozstve (hovorim o trnave). Nehovorim ze alkohol je dobry alebo lepsi, je horsi, lenze ked si zoberieme dvoch ludi. Jeden je zavisly na alkohole a jeden na marihuane. Takztie nie je bohvieco mat doma stale vykureneho manzela. Myslim ze alkoholik je horsi, ale marihuana tiez nie je dobra. Takisto v praci, takisto za volantom.
Co sa tyka tych dani Trepes same p...Mal som na strednej xxx spoluziakov co si doma s chalanmi, na dedine alebo hocikde tu zelinu pestovali. Myslis ze ty by si ju nahlasili a odvadzali by dane Nebud na smiech. Vies kolko ludi si ju dokaze vypestovat a pod vidinou zarobku si pockaju aj pol roka ? Myslis si ze ty by zanu odvadzali dane ? S celkoveho podielu zeliny co by sa predala na slovensku by bolo 90 percent na cierno ked nie viac. Na com by stat zarabal ? Na fajke na zelinu co stoji kilo ? Alebo na vodnej fajke ? Ved tie sa predavaju legalne aj teraz nemyslis ? Myslis ze bty stupla ich predajnost ? O kolko ? O percento ? Ty co teraz hulia si uz davno take veci kupili, ty co nie si ich po zlegalizovani jkupovat nebudu. A ty co sa na to teraz daju tak si ich zase mozu kupit. A vermi ze keby sa zelina zlegalizovala a vyrubili by sa na nu take dane ako na chlast a na cigaretym, tak by si jointa urcite za 20 korun nekupil A stavim sa ze cierny pestovatelia by mali urcite cenu nizsiu ako legalny predajcovia...
A preco si nepestujem doma tabak ? Lebo sa to neoplati, kebyze sa gram tabaku predava tak isto ako zelina za nejake 2 kila, tak by som si ho pestoval, kebyze sa skatula cigaret predava za 5 kil, tak by som si ho pestoval. Lenze nemoze porovnavat tabak s marihuanov ... A alkohol ? kebyze mam doma destilacny pristroj, a mam dost ovocia tak preco nie ? Len sam asi vies ze palenie alkoholu je troska dost zlozitejsie a financne narocnejsie ako zasadit par semienok do koflika. Viem ze ani to nie je hracka, ale pri troche snahy mas zahvilku urodu jak sa patri ....
marihuana urcite spaaaja ludiii som si sto percent istyyy lebo som to pocitil na vlastnej kozi.... haha takze vsetci veselo hulme a zoznamujme sa.... haha bo tolko ludi co som spoznal za posledne 2 roku len cez ganju som nespoznal za cely zvysok svojho zivota co som nehulil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
..hojooooj..a keby len!! Ja mam patnast..a mojej byvalej spoluziacky..asi..12-rocny bratranec (???)...tak teeen..v pohode...pivkooo...ciga v ruke.......no a takto takto..to urcite papa aj nejaku travu.
..kedze sa hybe v spolocnosti ludi, o ktorych viem ze travu papaju .....a este som ju aj videl, ze ju aj naozaj maju..a nie len jeden.....a nie len tiii...to este aj spoluziaci na gymku..v penazenke v skole...trava..ihla...alobal...tabakove papieriky z trafiky..hehehehe
A dalsia vec co sa tyka tej legalizacie, ta tu vzivote nebude, mozte nad nou rozmyslat, jedine ak by slovensko bolo ekonomicky na silnom postaveni, co zial bohu neni a asi nikdy nebude. Totizto medzi marihuanov a alkoholom+cigaretamy je jeden velky rozdiel. Alkohol sa da balit do flasiek, predavat v roznych obchodoch, hypermarketoch,krcmach, diskotekach a cigarety taktiez v sa sa predavaju kade tade. To znamena ze stat na nich ma nahodenu vysoku dan. A take firmy co predavaju napriklad flasku vodky za 100 tak skoro 50 ide statu. Podobne to ide aj s cigaretamy, tym ze sa cigarety zdrazuju, to neznamena ze vyrobca ich zdrazuje ale stat zvysuje dan. Cize alkohol a cigarety su cista ryzovacka pre slovensku pokladnicu. V marihuane je problem taky, ze keby ju legalizovali, tak by na nej nezarabali. Tj nijaka krajina neroby to ze by ste kupili v nejakom hypermarkete pytel zeliny napr. Takze by neboli ziadna dane, znizila by sa spotreba alkoholu, znizil by sa tym prisun penazy do statnej kasi, a to vlada nikdy nedovoli. Zeli by si kazdy pestoval doma sam, alebo nikde, alebo by to kupovali od pestovatelov, a neisli by im s toho penaaaze. Aj ked si viem predstavit v tescu saklik ze "tesco marihuana". Takze sa s tym mozte rozluuuucit...
TY SI DOMA PESTUJES TABAK A PALIS CHLAST? JASNE ZE NIE LEBO JE PRIJEMNEJSIE KUPIT HOTOVE A KVALITNE.
MOHOL BY SOM SA VYSRAT NA NEJAKE PESTOVANIE A JEBAT SA S TYM POL ROKA KED SKOCIM DO SHOPU A KUPIM SI JOINTA ZA 20 KORUN. OPLATILO BY SA TO IBA VO VELKOM Z COHO BY BOLA DAN A NIZSIA CENA. CENA BY BOLA PODLA KVALITY TAK AKO TESCO VODKA A METAXA. JA SI TO VIEM PREDSTAVIT LENZE NIEKTORY SLOVACI ZIJU STALE V KOMUNIZME A TY BY TO ASI NEROZCHODILI. PROBLEM JE V MYSLENI LUDI, PREDSUDKOCH A V NASEJ SPOLOCNOSTI KTORA NA TO NENI ABSOLUTNE PRIPRAVENA A DOSTATOCNE VYSPELA VOBEC NIE V EKONOMIKE.NIEKTORY MENEJ INTELIGENTNY SPOLUOBCANIA NEDOKAZU AKCEPTOVAT ANI MADARSKU MENSINU U NAS (JE PRAVDA ZE TO KRASNE DIEVCA Z TV CO CHCE CESTOVAT SVETE CO CHCE ROBIT MODELKU BY SA MOHLO PORIADNE NAUCIT REC SVOJEJ RODNEJ KRAJINY) A KED NEDOKAZEME AKCEPTOVAT MADAROV KTORY NAM NIJAKO NESKODIA AKO BY SME MOHLI AKCEPTOVAT LEGALIZACIU AKO NAROD? SAK TO BY NASI RODICIA VYRAZILI NA PROTEST DO ULIC TOLKO MOJ NAZOR K TEME. MYSLITE SI CO CHCETE
Co sa tyka tych dani Trepes same p...Mal som na strednej xxx spoluziakov co si doma s chalanmi, na dedine alebo hocikde tu zelinu pestovali. Myslis ze ty by si ju nahlasili a odvadzali by dane Nebud na smiech. Vies kolko ludi si ju dokaze vypestovat a pod vidinou zarobku si pockaju aj pol roka ? Myslis si ze ty by zanu odvadzali dane ? S celkoveho podielu zeliny co by sa predala na slovensku by bolo 90 percent na cierno ked nie viac. Na com by stat zarabal ? Na fajke na zelinu co stoji kilo ? Alebo na vodnej fajke ? Ved tie sa predavaju legalne aj teraz nemyslis ? Myslis ze bty stupla ich predajnost ? O kolko ? O percento ? Ty co teraz hulia si uz davno take veci kupili, ty co nie si ich po zlegalizovani jkupovat nebudu. A ty co sa na to teraz daju tak si ich zase mozu kupit. A vermi ze keby sa zelina zlegalizovala a vyrubili by sa na nu take dane ako na chlast a na cigaretym, tak by si jointa urcite za 20 korun nekupil A stavim sa ze cierny pestovatelia by mali urcite cenu nizsiu ako legalny predajcovia...
A preco si nepestujem doma tabak ? Lebo sa to neoplati, kebyze sa gram tabaku predava tak isto ako zelina za nejake 2 kila, tak by som si ho pestoval, kebyze sa skatula cigaret predava za 5 kil, tak by som si ho pestoval. Lenze nemoze porovnavat tabak s marihuanov ... A alkohol ? kebyze mam doma destilacny pristroj, a mam dost ovocia tak preco nie ? Len sam asi vies ze palenie alkoholu je troska dost zlozitejsie a financne narocnejsie ako zasadit par semienok do koflika. Viem ze ani to nie je hracka, ale pri troche snahy mas zahvilku urodu jak sa patri ....