no tak nemastubuj, keď veríš na také hovadiny..... inak som sa zasmiala... pri tých chlpatých dlaniach som si spomenula na @krutafunebracka .......proste žena činu
tak potom som človek čo veľmi vydrží , vidím veľmi dobre, orgány v poriadku, holé dlane a 185 cm, hmm a vedel si ešte o tom že prijímanie potravy spôsobuje krvácanie do mozgu ?
To je prežitok zastaraného svetonázoru Videli ste film Kinsey? Tam som sa dozvedel, že ešte na začiatku minulého storočia bolo oficiálne uznávané, že strata 5mg semennej tekutiny sa rovná strate pol litra krvi
A sorry, tými chlpatými rukami sa zle hmatajú tie brailove znaky na klávesnici. Nehovoriac o tom, že musím stáť na šamrlíku, aby som dočiahol na stôl...
Myslím si o tom to, že ak silno veríš v cirkev a žerieš tie ich kaleráby, čo tlačia do hlavy, tak ťa nepresvedčím, že ani jeden z tých bodov nieje pravdivý
Vysvetlí my ako môžeš takým hovadinám veriť.... Takéto bludy rozprávali duchovný činitelia deťom v 16. storočí neviem z akej stránky si to dočítal ale ten kto to písal tak jeho gule menia farbi za to že nemasturbuje a nesexuje a potom vytvorí aj takú zhovadilú salvišskú stránku...
Istá teoria že to má od feministiek tu je lebo feministky sú ženy ktoré žiaden chlap nechcel pretiahnuť a zato im tak maternica tlačí na mozog že si vymyšľaju také sprostosti a povedal by som že to skôr sexualna abstinencia spôsobuje hlavne u feministiek lebo ich žiaden muž nepomiluje a to sa na nich prejavuje zachlpatením lebo sa feministky o seba nestarájú nemalujú sa neumívajú si pišuľku a neholia si nohy... No do smradľavej pišuľky by som ani ja nedal takže si za to môžu samé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Asi umieram, toto som nečakala!
-ir-
a ak to myslíš vážne, tak je smutné že nevieš, že masturbácia je zdravaá
To je niečo podobné ako konurbácia?
na koľko % som trafil?
# pôjdeš do pekla!!!
Tak už viem čim to je..
A sorry, tými chlpatými rukami sa zle hmatajú tie brailove znaky na klávesnici. Nehovoriac o tom, že musím stáť na šamrlíku, aby som dočiahol na stôl...
a celé...
# masturbácia spôsobuje slepotu............dalsia KOKOTINA
# masturbácia v puberte spôsobuje neplodnosť v dospelom veku ....no akurát...
# masturbácia v puberte spôsobuje spomalenie až zastavenie fyzického rastu......to by mi až tak nevadilo ale aj tak to je KOKOTINA
# masturbácia spôsobuje ochlpenie dlaní...a toto je totalny gol
Vysvetlí my ako môžeš takým hovadinám veriť.... Takéto bludy rozprávali duchovný činitelia deťom v 16. storočí neviem z akej stránky si to dočítal ale ten kto to písal tak jeho gule menia farbi za to že nemasturbuje a nesexuje a potom vytvorí aj takú zhovadilú salvišskú stránku...
@ Tommyhot@ :
Istá teoria že to má od feministiek tu je lebo feministky sú ženy ktoré žiaden chlap nechcel pretiahnuť a zato im tak maternica tlačí na mozog že si vymyšľaju také sprostosti a povedal by som že to skôr sexualna abstinencia spôsobuje hlavne u feministiek lebo ich žiaden muž nepomiluje a to sa na nich prejavuje zachlpatením lebo sa feministky o seba nestarájú nemalujú sa neumívajú si pišuľku a neholia si nohy... No do smradľavej pišuľky by som ani ja nedal takže si za to môžu samé...
@ Happycat@ :
No len či sa aj ten kňaz podľa toho riadi...
Také teľce ako je @ Puncovyrez33 @ keď takému niečomu veria ešte v šestnástich rokoch si asi ťažko babu nájdu ostanú panicmi pekne dlho...
Ale jedná hrozná vec na masturbáci je tesne pred koncom s teba vytečie všetko biele a kto bude to svinstvo zotierať z hajzlovích dverí...