@tarassaco zajtra z toho predmetu mam najhorsiu znamku 2ku, vynechala som maximalne 2 hodiny do roka a biflim sa to no dost sa bojim ze nezmaturujem....aj 4rka je lepsia nez opat maturovat v septembri
Užívaj si život! Čo sa budeš v kuse báť nejakej skúšky? Urobíš - urobíš, osláviš, neurobíš- si zdravá? si a to je hlavné...ŽI a nie sa v kuse stresovať.
Mna fascinuje ze vravis ze si vsetky otazky prechadzas dookola a bojis sa ze to nespravis...ja som sa k polke predmetom ani nedostala nie este prejst si nieco viackrat myslim ze ty patris uz do tej kategorie co ti na zajtrajsiu maturu najviac pomoze dnes si uz len oddychnut a nechat to ulezat v hlave ver mi
@laynde aj ja sa fyziky bojím, ale pred chvíľou som zistila, že v MFChT sú aj vzorce, tak pohodka a maturujem zajta a viem tak dve tretiny tém pravdepodobnosť nezraď ma, prosím
@laynde dakujem ti za to ze mi to ulahcujes mam pocit ze jake tazke otazky mam ale kedsi spomeniem ze niekto ma fyziku je mi lahsie na srdci ze to nemam ja
na stvorku nemusis vediet nic...ked ta pripustia k maturite, stym ze si na pol roka nemala horsiu znamku ako trojku, tak ta nechaju prejst aj ked nic nevies...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Kedy maturuješ?