No občas, aj včera pred prebudením som mala taký sen, nešlo o nič pozitívne, ale ani extra negatívne, ale aj tak som ten sen intenzívne prežívala a po prebudení som sa cítila tak ako v tom sne.
áno, dosť často, a tiež väčšinou negatívne sny... cítim aj fyzickú bolesť, nič príjemné...
a viackrát sa mi sníval "sen vo sne", v ktorom som sa akože prebudila a niekomu som o tom sne rozprávala, a potom som sa zobudila aj naozaj a niekomu o tom hovorila... to potom neviem, či som už hore alebo ešte spím
@sanduleak presne toto sa občas stáva aj mne, že sa mi sníva o tom, že sa mi sníva
a v poslednej dobe sa mi často sníva taká nepríjemná vec, že mám problémy so zubami a sánkou a keď sa zobudím, tak mám taký nepríjemný pocit, že mi niečo vyskočilo
Raz som takto chcel ísť do školy lebo s ami snívalo, že mama varí neičo a ja akurát s aproipravujem do školy a zrazu soms a zobudil a úpolne som bol v tom, že som zaspal do škoyl tka osm ráýchlo hdoil ans eba oblečenie a utekal ale n azástavke mi to doplo
skôr sa mi stane, že sa zobudím, potom myšlienkovo pokračujem v tom sne, lebo ho chcem dokončiť a potom neviem, čo sa mi ešte snívalo a čo už bola moje dokončenie
mne sa to stáva aj pri nereálnych snoch,že neviem či sa to stalo alebo nie. minule som sa pýtal kamošky či som sa s ňou rozprával,tak som zistil,že to bol len sen... ale raz sa mi sníval sen,že ležím v obývačke na gauči a pozerám sa hore ale tam nebol strop ale rovno nebo a mne nedošlo,že to nebolo reálne
tie samotné sny nie sú veľmi reálne pôsobiace a živé, ale ten pocit po prebudení, kedy si myslím, že šlo o realitu (alebo viem, že to bol sen, ale myslím si, že sa mi snívalo o niečom, čo sa aj stalo), mávam. a potom sa mi stáva ešte jedna o dosť divnejšia vec - niečo sa mi stane a ja mám zrazu divný dejavu pocit, že sa mi o tom snívalo.
ano,stava sa mi to.obcas sa mi sniva,ze som niekomu nieco povedala,tak sa dotycnemu pre istoru vyhybam a ked zistim,ze to bol len sen,je to v poriadku.ale aj mne sa stava,ze intenzivne citim dotyky ci ine veci
hej snivalo..vecsinou su to take mierne nocne mory...napriklad ze mi zabili brata a v sne som sa s ty nejako vysporiadaa a rano som s tym bola uplne zmierena...a tak...ale vecsinou je to len pri tych zlych snoch
@sanduleak to sa aj mne nieco podobne snivalo ale s budikom...sa mi snivalo ze mi zvonil budik a som ho vypla uplne taka ist scena sa stala rano presne to iste som urobila co v sne este aj tak isto som lezala ale potom som si myslela ze mi ten sen nejako opakuje tak som spala dalej
@zajko30 bol rozhodne k veci a keby aspoň vedel rozpoznať gramatické chyby, ktoré v tomto fóre sa rozhodne nemôžu vyrovnať jeho desivým hrúbkam a ešte horším dĺžkam, tak by som sa potešila, že som ťa ty trubiroh aspoň niečo naučila
Jaaj sny, najlepsie ked sa mi zda ze som sa potkol a sebou cuknem, ale to sa stava asi kazdemu Zivy sen som uz istotne mal, alebo skor naopak ked sa nieco dialo v realite a ja som nevedel ci mam deja vu a sa to uz stalo alebo som to len videl v sne. Castejsie som mal ale sny, pri ktorych som sa napoli prebral a uvedomil si, ze som len v sne a zacal som v nom robit kraviny. Napriklad raz si pamatam, ako v sne na mna vrieskala ucitelka a ja som si uvedomil ze to je len sen a som jej tresol, lebo som bol zvedavy co sa bude diat co sa dialo si uz ale nepamatam
Ale snívajú sa mi aj menej absurdnejšie a musím povedať krajšie sny, niekedy skoro až lucídne, pri kotýrch sa dá prežiť naozaj všetko... Napríklad raz sa mi snívalo, že som zažil ženský orgazmus
áno. niekedy. Ale vždy viem že to bol len sen. ale raz sa mi snívalo že ma nejaká fešanda robila pusou a to bolo dosť reálne... takže ktovie... či nechodieva po večeroch ku mne aby ma v spánku urobila
každú noc mám niekoľko snov, všetky si pamätám a vo všetkých cítim vône a povrchy materiálov, vnímam teplo, chlad, dokonca ak jem v sne po zobudení som sýta, už veľa krát som sa prebudila zo sna po tom, čo som v sne povedala že spím a musím sa zobudiť a už asi od 10tich rokov sa mi opakuje sen a každým ďalším opakovaním postupujem stále rýchlejšie a ľahšie už presnívané pasáže, keďže si ich pamätám z minula a uvedomujem si to aj v sne a konečná (nová) časť sna sa odvíja vždy od dôležitých aktuálnych udalostí života..
ešte som nestretla nikoho kto by mal to čo ja.. i keď jedna známa tiež vníma v sne všetkými zmyslami..
čo si o tom myslíš? ja sama neviem, ale rozhodne snívam rada
Viem že mi nebudete verit ale nemal niekto napr taky sen aky som mal ja no bolo ich viacej.....spite naraz sa zobudete s neprijemnim pocitom steasi pol metra nad postelou nemože sa hibat a ani kričat,všetko okolo seba vnimate očami,zatvorite oči snažite sa zaspat,zaspite zobudite sa a nič kolo vas nieje ...alebo vstanete s postele chodite po byte ...všetko vidite vnimate..nevratite sa do postele len sa zobudite a idete sa pozriet a vsetko je tak ako ste to vnimali v sne alebo snivate zase ten neprijemny pocit že vas niečo drži alebo taha a zobudite sa sedite na posteli....mam doma maleho psika a raz ked sa mi snival ten prvy sen ako som ho opisoval prišiel zamnou a začal brechat a naraz všetko zmizlo bablon na zemi vy sedite na posteli a neviete čo sa stalo....neviem keby mal niekto take sny prosim napiste mi na email:Johnymajk@gmail.com raz si to prečitam a prepačte za gramatiku
Ahojte ..druhý krát som mala živý sen...dnes sa mi snívalo, že ma niekto bil a padla som na chrbát a potom ma kopal ďalej do hrudníka...a ráno som sa zobudila a veľmi ma bolel hrudník a chrbát...išla som sa pozrieť do zrkadla a mám vážne modrinu na chrbte... neviem či je to možné, ale začínam sa báť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a viackrát sa mi sníval "sen vo sne", v ktorom som sa akože prebudila a niekomu som o tom sne rozprávala, a potom som sa zobudila aj naozaj a niekomu o tom hovorila... to potom neviem, či som už hore alebo ešte spím
a v poslednej dobe sa mi často sníva taká nepríjemná vec, že mám problémy so zubami a sánkou a keď sa zobudím, tak mám taký nepríjemný pocit, že mi niečo vyskočilo
Raz sa mi snívalo že som dostala nové tričko a potom som ho celý deň hľadala
A niekedy sa mi stane, že si v sne uvedomím, že snívam.
a dneska sa mi snívalo že som mala v nose sneh. v skutočnosti som ho mala zapchatý
» www.lidovky.cz/zive-sny-predzv...
čo sííí
už sa mi stalo viackrát, že sa mi niečo zlé snívalo a keď som sa zobudila, tak som normálne plakala
ešte som nestretla nikoho kto by mal to čo ja.. i keď jedna známa tiež vníma v sne všetkými zmyslami..
čo si o tom myslíš? ja sama neviem, ale rozhodne snívam rada