tak ano ale chcem aby bol maximalne vzruseny aj ked nema orgazmus lebo vtedy je chalan taky strasne nadrzany a je to fajnove a chcem aby bol taky aj moj chlapec len neviem ako nato.
ty by si ho mala poznať najlepšie a vedieť, čo naňho platí. Ale skús partie ako ucho, krk, bradavky (aj u mužov sú veľmi citlivé) alebo podbruško. Bozkávaj, hryzkaj...
Tak ho iba provokuj sice je to na dlhsie ako strcit jazyk do ucha, fajka atp ale urcite bude nadrzany ako svina Proste ho zvadzaj nech si mysli ze uz prisiel ten cas (kedze ste spolu nespali) a potom ho nechaj v tom nech sa len tesi a nic z toho nebude, daj si namrpiklad mini a pred nim sa len tak nenapadne zohni aby si si "Zaviazala snurky", "nechtiac" sa ho dotkni na vtakovi atp uvidis aky bude nadrzany po 3 dnoch neustaleho ataku na jeho vtaka
Fakt, sama skúšaj... A načo ho chceš tak maximálne vzrušiť, keď aj tak potom chudák ostane bez ničoho? Buď začni a dokonči, alebo provokuj ale zas nie furt lebo bude mať nervy, a pôjde sa odbaviť niekde inde všetkého veľa škodí.
Nuž a tie rady... hej to ucho tu spomínané je skvelá vec, potom keď jemne hladkáš alebo nechtami úplne zľahka prechádzaš po podbrušku a pomalinky smeruješ níž a níž a ešte vnútorné strany stehien, to je zabiják, ale zas treba níž a níž
lizanie pera to patri jednoznacne k tomu bez toho ani nesexuj
ZIADNE LIZANIE UCHA, ani ine madzganie na miestach to VZRUSUJE DIEVCATA!!! nas to akurat tak OTRAVUJE, mne to jedna spravila pred urobenim, a normalne ma to vzrusenie preslo..
pri niektorych komentoch co tu holky pisu som uz vruseny ja sam
proste sa snim hraj a natahuj ho... rob sa ze uz mu ides nanho sahnut ale zrazu zmenis smer a ides znovu hore... on iba bude cakat kedy konecne pojdes nizsie
Neradim ti taketo veci robit ze drazdit ho a potom nic nebude moze ho to mierne aj nastvat urazit .. na mne to moja priatelka skusala az som jej urobil to ze ked ma zase chcela a aj ne tak som jej povedal ze nemam chut a toto somm jej robil asi 2 tyzdne takze neodporucam
minule idem kopnjut holku domov predtym sme boli u mna sak viete co sa robi doma ked ste sami a vecer ako ju idem kopnut tak ona ma zacala chytat cez gate za penisa no ja som mal chut na to zase a to bolo tak o 2 hodky neskor no proste chytat vtaka cez gate a hladkat ho hore dole a potom krk mna dostava a sexi pradlo takisto btw zaujimalo by ma co tak baby vzrusuje napr ze ideme vonku a co jej mam spravit aby som ju vzdrazdil ale nechcem sa pritom dotknut veci pod spodnym pradlom hmm asi zalozim diskusiu
@0 - naťahuj ho... čo najmenej priameho kontaktu, a keď už, tak veľmi jemného, čo najviac "prísľubov" (myslím vrámci toho čo robíš, nie slovne) a nesplniť ich... teda aspoň to zaberá na mňa
@fatebj : pivo a tequila? PO 3-4 pivách a viac... by som tak maximálne zaspal a ne že by som nejaký moc nadržaný skôr by som sa na to vyjebal, než pojebal....
Taká tequila...hmm... každopádne, Vodka alebo pálene je dobré. Ale pivo USPAVA!!!
Inteligentna diskusia fakt skúsim ti poradiť na mňa zaberá rýchle ale velmi rychle bozkavanie asi ako 5min pred sexom...bozkávaj rýchle a narábaj s jazykom to snáď pomože
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nuž a tie rady... hej to ucho tu spomínané je skvelá vec, potom keď jemne hladkáš alebo nechtami úplne zľahka prechádzaš po podbrušku a pomalinky smeruješ níž a níž a ešte vnútorné strany stehien, to je zabiják, ale zas treba níž a níž
sexy gatki 7.5.
netradicna poloha 4.4.
rychlovka moja oblubena 10.0.0.
lizanie pera to patri jednoznacne k tomu bez toho ani nesexuj
ZIADNE LIZANIE UCHA, ani ine madzganie na miestach to VZRUSUJE DIEVCATA!!! nas to akurat tak OTRAVUJE, mne to jedna spravila pred urobenim, a normalne ma to vzrusenie preslo..
proste sa snim hraj a natahuj ho... rob sa ze uz mu ides nanho sahnut ale zrazu zmenis smer a ides znovu hore... on iba bude cakat kedy konecne pojdes nizsie
Taká tequila...hmm... každopádne, Vodka alebo pálene je dobré. Ale pivo USPAVA!!!