Prepac, ale nemyslim si,z e tomas robil tu funkciu vyhladavania kvoli tomu, aby tu na nu vsetci z vysoka kaslali. Forum sa potom stava vazne extremne neprehladne.
7.Beriem,lenze ak je diskusia stara 2 roky a ja sa tam vyjadrim,pochybujem,ze si to niekto precita
A ked sme pri temach,co tu uz boli,dievcina riesi v diskusii par tem predomnou,ze ako jej idu na nervy rodicia.Vazne pochybujem,ze to je prva diskusia na tuto temu v historii Birdzu
tha co ti k tomu poviem....ty to urcite nevyriesis ani ja.
podla mna ludia co maju moznost zmazovat diskusie(anmini)by mali byt ludia co to chcu robit z inych pricin ako sa bavit na tom ze zmazali niekomu diskusiu...
ale tha ved vies to sa uz pomaly stava pokecom-pametas ako tam vyhadzovali z miestnosti a pod.
Tu treba hladiet nielen na to, kedy bola zalozena, ale aj na to, kedy sa do nej naposledy prispelo, totiz ci ludia vedia, ze existuje a prispievaju do nej a zaujima ich, skratka, ci je aktualna.
Ale mrzi ma, ze vacsinou pocuvam len samu kritiku. Ked sa blba diskusia nezmaze do 14 minut, ZLI ADMINI, ze ju hned nezmazali. Ked sa nejaka zmaze s odovodnenim, ze tu uz bola, zase ZLI ADMINI, ze ju zmazali. Ale to, ze sa mazu diskusie alebo blogy, ktore tu nemaju co robit, nikto nepochvali. Preco?
Ono záleží o akú diskusiu ide: pokial hľadám odpoved na problém, tak ok, môžem pozrieť staré diskusie .. v tom prípade nie je problém, ked sa duplicitná diskusia zmaže. Ale ked sa chcem opýtať na názor .. a dalsiu podobnú nájdem založenú strašne dávno .. a dlho bez príspevko, tak založím novú, nie?. Lebo je predpoklad že ľudia sú tu už nový .. a budú mať nové názory..a v tom prípade jej vymazanie význam nemá..
Ano, mas pravdu, ak sa tu tato tema dlho nerozoberala, nie je od veci zalozit novu diskusiu.
Len tu ide o to, kedy tu bola naposledy rozoberana a na to sluzi funkcia vyhladavanie. Ak tu bola rozoberana nedavno viackrat, nema zmysel znovu to zakladat. Ak bola naozaj tak davno, ako vravis, ma to zmysel.
Ale treba naozaj funkciu vyhladavanie pouzivat, totiz hodit tam slovo, co hladas a tak to zistit.
btw pokial si tu temu nechas vyhladat a prispejes do nej tak ona ti vybehne na prve meisto a mas pravdepodobnost ze si to neikto vsimne, a nemusis zakladat 500 rovnakych tem len aby si to niekto vsimol a potom sa este cudovat ze diskusia bola zmazana alebo ti v nej vsetci nadavaju....
Ja suhlasim s Sheenou205. Vyhladavanie pouzivam dost casto a par krat sa mi stalo, ze som chcela zalozit nejaku diskusiu, ale nasla som ju vo vyhladavani, a tak som sa vyjadrila tam, aj som si precitala nazory a tak... Ziadny problem
Keď si všimneš úvodnú stránku BIRDZu, tak je tam napravo aj stĺpček s diskusiami, do ktorých sa prispelo posledne, takže tá diskusia dokonca vybehne aj na titulku vybehne hore aj v okruhu tém, kde je založená, takže ja tiež nevidím dôvod, aby sa zakladali diskusie, ktoré tu už sú.
Hehe pekne jak si vsetci admini, ktori sa tu vyjadrili, pekne prikivkavaju asi dostavaju prikazy "z hora" aby pisali to iste, len kazdy to ma napisat nejako inak.
Sry za podpichovanie, ale mam pocit ze som bol v poslednej dobe dost pasivny
29. Nie asi ale určite...podľa mňa admini zneužívajú svoje právomoci...vysmievajú sa pravidlám...proste som proti takému zabávaniu sa.....vyjadrujem nesúhlas!!!
k 21: to je síce pravda, ale pokial je na Birdz-i veľa ľudí a okomentujú veľa diskusií, tak aj tak z toho nemáš nič, lebo nestihneš si všimnúť. Nehovoriac o tom, že je to na inej podstránke ako je zvyšok fóra ..
k30-podla mna admini robia dobre pracu len birdz to nevie ocenit je pravda ze sa pomilia a zmazu nepravom ale podla mna nerobia to naschval aby sa zabavali.k32-ak to bude tomas povazovat za vhodne tak nam da zoznam adminov len treba pockat.
33: ale na co nas natahovat, ked sa to da z komentarov jednoducho vydedukovat? Presne viem ktori su ti 15ti admini.
Ja len mi pride dost nefer ked sa tu mazu diskusie a ani nevieme (teda ja to viem) ze komu sa treba podakovat. Dost mi to pripomina pokec.sk a dufam ze birdz tak nechce skoncit.
k34-ked vies tak tebe to je jedno potom ked vies kdo je admin?no mozno to bude lepsie to neviem?ale podla mna nam to nic nepomoze lebo admin to zmaze a bude nakolko to povazuje za vhodne alebo nam pomoze k niecomu zoznam adminou?a preco vlastne myslis ze je to nefer?
Odpoviem proti otazkou. To aj do skoly by si chodil velmi rad, keby ucitelia nosia kukly na hlavach a nevies ktory z nich by ti jebal patky? Myslim si ze nie. Mozno trosku blbe prirovnanie, ale celkom k veci.
no trochu blbe ale neva...ok na birdz su adminy a oni prehodnocuju co je mozne povazovat za diskusiu a co nie vsak?a pokial sa niekomu nepaci praca adinov tak nech ide kde mu to vyhovuje bude nas sice menej ale bude to prehladnejsie a nebudu sa zakladat nevhodne diskusie?k prirovnaniu-ved ani ja by som neostal tam kde mi to nebude vyhovovat...a adminovia maju mazat to co nieje vhodne do diskusie a nie zamerne mazat pokial niekdo zamerne maze tak sa obrat na tomasa nech si preveri koho ma ako adminou?
Matias: neviem ako ty, ale s Tomasom si sem tam pisem a pokial viem mava cez 100 neprecitanych sprav. Myslis si ze ma cas sa zaoberat tym ze nejaky admin si zmaze co sa mu zachce?
Ale ok mne je jedno ja ten zoznam adminov viem takze z mojej strany no problem.
Tommyhot: Ak ti admin vymaze/upravi temu/blog/fotku/nazor dostanes o tom TS, aj s dovodom preco, cize sa mu mozes podakovat. Teda, nieje to tak ako na pokeci, nemusis sa bat. Dobre vies, kto ti jebe patku, teda zoznam netreba.
37. Matias1: admini nerozhoduju, ze ci je nieco vhodne/nevhodne, lebo na to objektivne meranie neexistuje. Oni len kontroluju dodrziavanie pravidiel.
A inak, zo vsetkeho co admini robia tak su zaznamy, co stale ja a tomas kontrolujeme, teda K ZNEUZIVANIU NEDOCHADZA. Pricom je adminom velmi dobre jasne, ze raz sa o to pokusia, okamzite je im odobrana funkcia bez ziadneho vysvetlovania.
Mayo: Viem o vsetkych 15tich, ale ok nebudem sa s tebou hadat
Dalo sa na to prist aj inak nez len dedukciou, ale to je jedno zas ma budes mat za geek kokota co si honi cele dni nad pocitacom a mysli si o sebe aky je boh.. Uz ma nejako prestalo bavit to provokovanie.. Asi som uz stary. Co uz?
41. Tommyhot: Hej, myslel som si, ze si siel na to svojimi metodami. A vies, kebyze tomas tu chce zoznam, tak tu je a su preto aj nejake dovody, nechapem preco to riesis.
Pretoze nie som jediny komu to vadi, vid tuto diskusiu, ktora by inak nebola zalozena. Neviem ake dovody su na to, aby ste skryvali pred ostatnymi identitu adminov.
Aj ja som admin (moderator whatever) v nejednej komunite, ale tam to nie je tajomstvom. Proste sme tam na to, aby sme ludom pomahali a nie len na to aby sme mazali ich content. O tom to je.
38. Tommyhot-je pravda ze ma 100sprav ale ked ma cas na kecanie stebou tak by si mal najist cas aj nato.len chcem povedat ze by si mal najist cas na chod stranky a aj tieto veci....
39. Mayo-to je tiez moj nazor ze admini kontroluju dodrziavanie pravidiel.a ked mne niekdo zmazal diskusiu tak mne dosla ts od admina tak neviem co povazuje za tajne?
49-nj viem ze ako admin riesis snim stranku ale podstata je rovnaka ze by mal mat pod kontrolou stranku a jej priebeh a nic podobne sa potom nemoze stat...
Určite to bolo o niečom ale tak podľa mňa sú tu admini dôležitý a bez nich by tu v tom bol taký bordel že ani to by sa zase nikomu nepáčilo,,, aj mne zmazali fórum ale presne ako sa tu spomenulo došla mi správa prečo je zmazané a je to v pohodičke neni dôvod urážať sa alebo na nich nadávať veď ja som jednoznačne za to nech sa nezmyselné diskusie mažú,,, a vyhládavanie je tu na to aby sa v ňom vyhladávalo takže tak no,,, ja jednoznačne nemám nič proti práci čo tu robia admini len tak ďalej,,, a ako som už spomenula bezdôvodne nemažú nič,,, vždy príde dôvod dotyčnej osôbke
58. Aj toto bola diskusia o ničom...proste pravidlá sú jasne dané...bolo to aj v iných diskusiách a dokonca samotným Tomášom...písané....ak Ti niečo zmažú..tak dostaneš TSku prečo...tak ja nevidím zmysel v tom polemizovať o tom, či niečo bolo alebo nebolo vhodné...ešte sa robia aj zápisy okolo toho..čiže len tak sa hocičo nevymaže....
59-kazda diskusia ma nieco doseba takze oniecom je.ano vtom mas pravdu pravidla su dane a inaksie nebudu pokial ich nezmeni tomas.z poslednou vetou mas tiez pravdu co tvrdim aj ja ale tu slo oto ze niekdo si myslel ze diskusie mazu len tak co je blbost lebo diskusie mazu ak nieco z pravidiel porusia.
co teraz myslis rozoberat?ja som na tvoju otazku odpovedal som ju nerozoberal.
a ak myslis tuto temu tak tato tema je aspon dobra ktomu aby sme prediskutovali ci to robia admini dobre alebo zas ma niekdo neobjektivny nazor na adminou.
Zas ma niekto neobjektivny nazor na adminov? A kto ma na nich objektivny? Ta namyselnost ma udivuje. Objektivni su iba "oni" a dost. Boze, pomaly ako politici... Haaa fakt to tak vyzera
neni ziadne triedenie ani filter. jedine co vedia, mazat. Alebo urobil nejaky niekedy aj nieco ine?
clovek nejaky zadocek, co tu zaklada fora akokeby mal prvy den internet, tu ponuka sex. Bolo upozornie v diskusii, ze si niekto pozrel jeho fotoalbum, tak donedavna tam mal penis a aste k tomu hnusty + na fotke hnustny zadok.
Dalsi tu kazdemu nadava, nikto nic. A najlepsie, boh ma tolko vulgariznov a urazio ze ... ale on moze ma imunutu (ako politik).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale podla man sa zase maze malo diskusii lebo niektore vazne nemaju zmysel
v tom máš pravdu .. že vacsina tém tu bola .. a to mazanie príde niekedy zaujímave aj mne ..
A ked sme pri temach,co tu uz boli,dievcina riesi v diskusii par tem predomnou,ze ako jej idu na nervy rodicia.Vazne pochybujem,ze to je prva diskusia na tuto temu v historii Birdzu
tha co ti k tomu poviem....ty to urcite nevyriesis ani ja.
podla mna ludia co maju moznost zmazovat diskusie(anmini)by mali byt ludia co to chcu robit z inych pricin ako sa bavit na tom ze zmazali niekomu diskusiu...
ale tha ved vies to sa uz pomaly stava pokecom-pametas ako tam vyhadzovali z miestnosti a pod.
Ale mrzi ma, ze vacsinou pocuvam len samu kritiku. Ked sa blba diskusia nezmaze do 14 minut, ZLI ADMINI, ze ju hned nezmazali. Ked sa nejaka zmaze s odovodnenim, ze tu uz bola, zase ZLI ADMINI, ze ju zmazali. Ale to, ze sa mazu diskusie alebo blogy, ktore tu nemaju co robit, nikto nepochvali. Preco?
Ved ja uznavam pracu adminov,a som rada ze su,lenze niekedy mi to pride nelogicke a prehnane...
A do tej diskusii o fobii,co bola zalozena v marci 2006 sa naposledy prispelo v juni 2006 tusim...Takze za aktualnu by som ju nepovazovala...
Ano, mas pravdu, ak sa tu tato tema dlho nerozoberala, nie je od veci zalozit novu diskusiu.
Len tu ide o to, kedy tu bola naposledy rozoberana a na to sluzi funkcia vyhladavanie. Ak tu bola rozoberana nedavno viackrat, nema zmysel znovu to zakladat. Ak bola naozaj tak davno, ako vravis, ma to zmysel.
Ale treba naozaj funkciu vyhladavanie pouzivat, totiz hodit tam slovo, co hladas a tak to zistit.
btw pokial si tu temu nechas vyhladat a prispejes do nej tak ona ti vybehne na prve meisto a mas pravdepodobnost ze si to neikto vsimne, a nemusis zakladat 500 rovnakych tem len aby si to niekto vsimol a potom sa este cudovat ze diskusia bola zmazana alebo ti v nej vsetci nadavaju....
Keď si všimneš úvodnú stránku BIRDZu, tak je tam napravo aj stĺpček s diskusiami, do ktorých sa prispelo posledne, takže tá diskusia dokonca vybehne aj na titulku vybehne hore aj v okruhu tém, kde je založená, takže ja tiež nevidím dôvod, aby sa zakladali diskusie, ktoré tu už sú.
Nie, nie, to nebolo pre mňa...
Pokrytec!
nieje tam nahodou v administraci, ze "NAPIS MAYOVI SMS"?
a opytat sa, ze ako to riesit?
Grietusha... ja?? akoze... no... tak to hadam nie ja predsa nie som hyperaktivna (vzdy ma niekto predbehne
Sry za podpichovanie, ale mam pocit ze som bol v poslednej dobe dost pasivny
Ja len mi pride dost nefer ked sa tu mazu diskusie a ani nevieme (teda ja to viem) ze komu sa treba podakovat. Dost mi to pripomina pokec.sk a dufam ze birdz tak nechce skoncit.
Ale ok mne je jedno ja ten zoznam adminov viem takze z mojej strany no problem.
37. Matias1: admini nerozhoduju, ze ci je nieco vhodne/nevhodne, lebo na to objektivne meranie neexistuje. Oni len kontroluju dodrziavanie pravidiel.
A inak, zo vsetkeho co admini robia tak su zaznamy, co stale ja a tomas kontrolujeme, teda K ZNEUZIVANIU NEDOCHADZA. Pricom je adminom velmi dobre jasne, ze raz sa o to pokusia, okamzite je im odobrana funkcia bez ziadneho vysvetlovania.
Pozerate privela na Mojsejovcov.
Dalo sa na to prist aj inak nez len dedukciou, ale to je jedno zas ma budes mat za geek kokota co si honi cele dni nad pocitacom a mysli si o sebe aky je boh.. Uz ma nejako prestalo bavit to provokovanie.. Asi som uz stary. Co uz?
Aj ja som admin (moderator whatever) v nejednej komunite, ale tam to nie je tajomstvom. Proste sme tam na to, aby sme ludom pomahali a nie len na to aby sme mazali ich content. O tom to je.
Ale ok neriesim, len by ma zaujimalo tie dovody na skryvanie..
39. Mayo-to je tiez moj nazor ze admini kontroluju dodrziavanie pravidiel.a ked mne niekdo zmazal diskusiu tak mne dosla ts od admina tak neviem co povazuje za tajne?
asi riesis ohladne stranky a jej zdokonalovania ked tvrdis ze inaksie veci nez bezny user?
alebo nie?tak potom co riesis?by ma zaujmalo ked inaksie nes user?
Len mi prislo trochu zbytocne to rozoberat takto.
a ak myslis tuto temu tak tato tema je aspon dobra ktomu aby sme prediskutovali ci to robia admini dobre alebo zas ma niekdo neobjektivny nazor na adminou.
Pozorovanie: Trapni amateri + boh.
alebo nestihaju
clovek nejaky zadocek, co tu zaklada fora akokeby mal prvy den internet, tu ponuka sex. Bolo upozornie v diskusii, ze si niekto pozrel jeho fotoalbum, tak donedavna tam mal penis a aste k tomu hnusty + na fotke hnustny zadok.
Dalsi tu kazdemu nadava, nikto nic. A najlepsie, boh ma tolko vulgariznov a urazio ze ... ale on moze ma imunutu (ako politik).
neviem kto je za tou adminstraciou, ale amater.
Kto bude kontrolovat kontrolov?
nenadavam na adminou ze mazu co sa im zachce...
65-to neviem ci len mazu nakolko nepoznam ich plan
prace na birdz?ale je to tvoj nazor ktory tebe nezoberiem.....
admini sami urcuju co je objektivne hodnotenie adminov.