„Kokot je tvoj chorý tatko čo ťa jebe do tej tvojej metláckej smradlavej piče a tvoja mater ta kurva čo fajčí kokoty za sáčok strúhanky je tiež pekne jebnutá. Si si tu vytvorila profil kde sa hráš na nejak prudko inteligentnu ale v skutočnosti si iba uboha piča ktorá dopadne presne tak ako tvoji rodičia. S kokotami v papulách. Ked sa mi bude chcet tak ti napišem pod každú fotku že si jebnutá metlacka piča a že tvoje obrazky su rovnako prijebane a tupé ako každý jeden tvoj koment. Každý druhý človek na tomto portály sa na tebe iba smeje, tá druhá polka ťa nepozná a ty si myslíš aká si hardcore...Tak si to už konečne najeb do tej tvojej vymydlenej lebky a pal do piče“
Šak ty si mi prvá vynadala do kokotov a neviem čo všetko ešte len kvoli tomu že som na jednu z tvojich fotiek napísal že "fuj" a ešte sa tu budeš ohradzovať. Ale šak v pohode nech ludia vidia aka si jebnutá. Koniec koncov stačí sa kuknúť na tvoj album alebo si prečítať nejaký z tvojich komentov. SI NA SMIECH...
@stodvacinkar Ale nie len to, ale prečo by to nemohlo byť? Mám na to právo, žiadať si to. Všeobecne, keď tam nechcem hocijaký komentár, tak by sa mal dať zmazať.
"Jebnutý si tu jedine tak ty. Umri v kŕčoch. Neboj sa, už som o tebe povedala adminom, určite sa im to bude „páčiť“"
Ona tu na mna žaluje jak v materskej škole a ešte si myslí že ma to nejak vytočí. Maximalne mi tu zmažú nick ty piča to je ozaj životná prehra. Vidno aké si tupé zadubene decko. Takým ako ty sme na základke chrákali do desiaty...
@krutafunebracka a co ty a tvoje komenty? @wembley si napisala, ze jej fotky su fľandroidne, @terryx si neraz označila za kurvu, atd... A o fóre radsej pomlcim. Ty mozes druhych nadávať a urážať ale oni teba nie? Nabudúce zazaluj adminovi sama seba.
Inak ja som raz dostal podobnú urážlivú správu (aj keď nie tu), potom čo som na nu zopár krát odpísal že ho milujem a mám ho rád veľmi skoro to utíchlo
Čo takto skúsiť ignorovať, nehádať sa? Jeho to prejde :p
@matus33 maš pravdu keby mi to napisala tak už jej nepoviem kriveho slova. Ale kym sa tu bude do mna navažať tak ja jej budem pisať že je piča a iné veci ktoré ju vystihujú...
@krutafunebracka keď tak sledujem tvoju schopnosť argumentovať a vyjadrovať sa tak ťa odhadujem na podpriemerne inteligentneho adolescenta vo veku 15 až 17 rokov možno menej. Ty sa fakt každým tvojim komentom viac a viac zosmiešňuješ. Mne to može byť jedno lebo moj život neni založený na celodennom surfovani na birdzi ale pre človeka ako ty, čo skutočný svet ešte asi ani nevidel, je to dosť podstatné takže sa zamysli, chod sa ospravedlniť svojim rodičom že si im tolke roky žrala nervy a penaze a chod robiť niečo užitočné ty piča
ano je to sucastou druhej fazy novych fotoalbumov... prva faza www.birdz.sk/fotoalbumy bola spustena, druha faza - na webke sa spusti v priebehu par dni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Od loulou19
„Kokot je tvoj chorý tatko čo ťa jebe do tej tvojej metláckej smradlavej piče a tvoja mater ta kurva čo fajčí kokoty za sáčok strúhanky je tiež pekne jebnutá. Si si tu vytvorila profil kde sa hráš na nejak prudko inteligentnu ale v skutočnosti si iba uboha piča ktorá dopadne presne tak ako tvoji rodičia. S kokotami v papulách. Ked sa mi bude chcet tak ti napišem pod každú fotku že si jebnutá metlacka piča a že tvoje obrazky su rovnako prijebane a tupé ako každý jeden tvoj koment. Každý druhý človek na tomto portály sa na tebe iba smeje, tá druhá polka ťa nepozná a ty si myslíš aká si hardcore...Tak si to už konečne najeb do tej tvojej vymydlenej lebky a pal do piče“
@althinka @freedomko @ice_stovo @kasko @luc.ka @sefredaktor @sheena205 @susenejablko @tenpatic @tomas
a ta TSka no vazne nebezpecna
(Asi utiekol z ústavu.
že zrovna teba rozčuľujú také jebnuté deti...ich to raz možno prejde, alebo ich zabije vlastná jebnutosť....
@12 » www.google.sk/search?hl=sk&am...
"Jebnutý si tu jedine tak ty. Umri v kŕčoch. Neboj sa, už som o tebe povedala adminom, určite sa im to bude „páčiť“"
Ona tu na mna žaluje jak v materskej škole a ešte si myslí že ma to nejak vytočí. Maximalne mi tu zmažú nick ty piča to je ozaj životná prehra. Vidno aké si tupé zadubene decko. Takým ako ty sme na základke chrákali do desiaty...
Možnosť mazať komentáre pod vlastnými fotografiami bude možné využívať po spustení vynovených fotoalbumov na webkách užívateľov.
Túto možnosť / funkciu máme v pláne urobiť.
No, nie je toto dôvod na to, odstrániť ho?
Čo takto skúsiť ignorovať, nehádať sa? Jeho to prejde :p
Hmm.. to mazanie komentov pod fotkami by som brala, súhlasím
Hádajte jak trti večne pre mna za mna Ale neťahajte to medzi nás na fórum
p.s. nemusite pisat do diskusii nicky vsetkych adminov! staci ked napisete @admin