Je to hrozny pocit, ked clovek do ktoreho ste az po usi ide v drogach......citim sa strasne, najhorsie bolo ked sa mi dnes priznal ze mal nieco uz aj s peckom ( okrem toho bere este vselico ).....ja viem, sice pomaly ale isto drogy cloveka nicia, je mi z
stazujes sa ze on je v drogach ale ty ich pritom tiez beries aj ked menej..vlastne sa s tym nic neda robit len zmenit cela partia co nespravi..sprav s nim dohodu ze ked bude chodievat s tebou von,chces aby bol cisty.
sak sa s nim porozpravaj,ne?ved ked mu na tebe zalezi,tak bude cisty aspon ked bude s tebou,a piko je svinstvo,tym to vsetko zacina...ked raz do toho spadnes,tak len velmi tazko ta z toho niekto vytiahne,mne uplne stacili 2mesiace na pecku,a uz nikdy viac,radsej umriem,ako by som si mala zase dat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vztahy ktore su len o drogach nemaju zmysel takisto take kde jeden smazi a druhy je proti.. nikam to nevedie..
Skus mu dat na vyber. Nech si vyberie co ma radsej.. ci teba alebo fet..
Ale ako pises ze zacal ficat v bielku tak to je koniec.. na zaciatku ho kazdy miluje najviac zo vsetkeho..
Chlapec ktory ma 16 a zacina s peckom ti nestoji zato len pozor aby si sa nespustila spolu s nim ..