privitali by ste, aby @ tomas urobil nejake tlacidlo alebo nieco podobne, aby vo fore ked na niekoho reagujete stacilo iba na to kliknut a automaticky by to to dole hodilo @ a jeho nick, ak to chce clovek urobit rucne je to namahave oznacit meno a nic viac
@supersayan ja som to tiez raz navrhoval, je to uplne jednoduche ak to ma dobre spravene... skor nech tam spravi to ze po kliknuti na cislo komentu automaticky tam hodi cislo komentu aj meno komu chces odpovedat...
bolo by to supiš..lebo niekedy ked chcem reagovat napr. na názor č3 a je tam 50 komentárov tak kým dojdem nakonec tak aj zabudnem ako sa ten nick písal....ak je dlhý a ešte aj po anglicky viete vymením jedno písmeno a už sa mu to asi neukáže
Raz to tu už bolo teda že pod každým príspevkom bolo "reaguj" , ale nefungovalo to, napísalo to len zavinac, nič viac. A tak namiesto toho aby sa to opravilo, sa to celkom zrušilo
@supersayan btw ale napad je to dobry ja len tak ze ako uz bolo vyssie spomenute najprv by sa mohli opravit stare chyby a az potom pridavat nove veci..
@apis ako som povedal v mojom prvom komente, mozno som lama, ale ked chcem oznacit meno, trochu mi to trva a ked sa mi to podari tak mi to oznaci aj dalsie veci, ako poslat TS datum a tak, alebo by stacilo dat vacsie medzery medzi cislom komentu, menom pouzivatela a zaslanim TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
keď sa pomýlim aby som nemusel posielať nový príspevok...
ked sa niekto vola @fsnauifhsduifhaufhsuidfah4879411 tak je vazne tazke napisat to meno bez chyb
@apis kazdy pripad. Kedze to meno je link, tak nan ja skoro vzdy pri oznacovani kliknem
btw ctrl+c (normalny zapis ^C)? Alebo patris medzi tych, kde stredne mysitko este neobjavili?