vyspala som sa s chalanom ked som mala druhy den menstruaciu a k tomu ece bez ochrany...nespravil sa do mna ale bojim sa ze mozem ostat aj tak tehotna...da sa otehotniet aj cez kramy???hmm???.....a aby nejaky debili nepisali ze jak mozem cez kramy proste
ja ti nedjem pisat ako mozes cez krami hento tamto. jasne, ze mozes byt tehotna ked mas krami. On sa nespravil do teba. Rat tu bolo pisane aj o malich kvapockach ktore muz nemusi zaregistrovat jednoducho sa to uvolni. Pred tym ako si to sem pisala si mala zobrat do ruky tester a mala si sa otestovat. Alebo zajst ku gynekologovi. Alebo sa tu furd budu riesit taketo veci?? Takze behom do lekarne kup si test na tehotenstvo a budes mat tam aj odpoved na to co si teraz dala
ty mas 14r.vsak???..ako nic proti tvojmu veku...ale je tu taka jedna diskusia kde kazdy nadava jedne 14.rocnej babe ze chce jebat!!!a teraz to tu mame...je to cisto tvoja vec a drzim ti palce ze si neni tehotna...lebo mat decko v 14tich...to neni moc super...a zistila som tvoj vek podla tvojhu nicku nikka212 na pokeci a tam mas vek!
Raddus ukludni sa nikde nie je napisane ze musis reagovat poctivo a priamo obcas treba hlupacikov postrasit aby zacali mysliet vies ? pnaucenie? Bez gumy nema penis vo vagine co robit ani sekundu a jedna pod otazocka pokial ste boli opiti a nevedeli ste co robite ako vies ze sa do teba nespravil ?
Typek: Tú podotázočku som jej chcela položiť aj ja, ale nechala som ti priestor veď, ale takéto primitívne decká čo najskôr konajú a potom vypisujú blogy typu "RÝÝÝCHLO POTREBUJEM PORADIŤ" alebo "SOM TEHOTNÁ????" toho už tu bolo dosť a vlastne, čo taká 14tka má "čo robiť" s nejakým chalanom počas menštruácie......och joj....zbytočné sa o tom aj baviť....
No ale ked sa tak nad tym vsetkym zamyslim, sak ked som ja mala 14,tak som ani nevedela, co je to kondom...a ze daco take ako sex...joj, to mi mama vzdy zakryvala oci ked sa len bozkavali v telke... ...a inac,MOZES byt tehotna, je tam sanca takych 95%...a dokonca som pocula, ze pri menštruacii mozes mat aj dvojicky ...aj ja som z dvojiciek..takze, bububu...uz tinezostava nic ine, len sa s tym priznat mamicke a ocinkovi a POTRAT!
Ano,mozes byt tehotna..je to sice malo pravdepodobne ale aj tak..... inak je taka vec ze postinor sa to vola,je to bez predpisu (teda neviem ci to predaju aj detom ,nudzova antikoncepcia,spolahlivost je 85% treba dat co najskorsie po pohlavnom styku...takze tak....a nebudem ani dodavat ze ked si blba tak si blba,to si si asi vsimla...
Cool profil ... " Najobľúbenejšie zabíjanie času: jaj nooo ja a moj milacik,sami,v postielke....a robkame pekne veci ..." ................." Najobľúbenejší výrok: nikdy nemam sex s niekym okrem mojho priatela xixi" .... a pod ... cudujte sa,ze 14 su tehotne a podobne... hambim sa ,ze ma skoro jak ja ...
booze ked vies ze si sex. aktivna (popripade ze idete pit) tak si kup kondomy, sak tie najlacnejsie stoja kolo 20-30sk asi... stale lepsie jak nic. a ze si opita neospravedlnuje, tisice ludi sa opijaju ale maju v sebe tolko ludskosti ze si nelahnu kde s kym. a keby si aj otehotnela myslis ze to babatku pomoze ze ste obaja naliati?
rano sa zobudis a ani nevies s kym si sa valala... ale pravdepodobnost zeby si bola je velmi mala. jedine na co je ti ten stres dobry je ze mozno dostanes rozum dobuducna a naucis sa co je to ochrana
ked je to ten profil tak tu je uryvok: Môj vzťah k príležitostnému sexu je
nooo takze ten sex to je fakt na zamyslenie viete ked uz je ta chvila dlho nerozmyslas ci das bo nedas....no neee????
a ked to neni jej profil to je jedno aj tak to tam ma 14r baba... a potom som tehotna?? ta najprv rozmyslaj ci das abo nedas... ci chces zeby rodicia rozmyslali ci daju abo nedaju na potrat??
Ach jaj, toto bolo dobre Zopakujem po miliontykrat naco jebete ked to neviete??? Ked ides jebat tak s kondomom (alebo HAK), ked chces decko tak "naostro", DPC len maj nervy a cim dlhsie tym lepsie, apson sa nieco naucis (snad).
Co sa tyka sexu, ked mas kramy: proti gustu ziadny disputat
A este jedna vec tak ti treba. NEams co chalstat a jebat. (ano som strasne skodoradostny a zlojprajny)
Ja nepochopim........jak mozes tak riskovat....bolo to tu uz povedane ale boha ked vies ze idete pit a mas priatela tak si kupim kondomy alebo poviem priatelovi aby ich kupil a ked neni kondom NEJEBEM!!!!!!
Co k tomu dodat snad len tolko ze za kazde svoje rozhodnutie budes niest zodpovednot!!! Mno a z toho by si si mala zobrat ponaucenie do buducna Inak neze som skodo radostny ale tak ti treba!!! Za hlupost sa dvrdo plati ! nemam nic proti tomu ze si si to snim rozdala je to tvoja vec tvoje telo a pred sexom si mala mysliet aj na ocharnu nie koli nemu ale koli sebe ! Ked budes v tom myslis ze on sa prizna to nie vykasle sa na teba a ostanes v tom uplne sama. MOzno ze som staromodny ale pokial mat s nejakou holkou sex tak len stou na ktorej mi zalezi ktoru lubim Sex je nieco viac ako si len uzit a zabudnut nato co bolo v noci !Teraz som trosku odbocil ale k veci moznost ze otehotnies tu je rada!! navstivyt gynekologa alebo kupit tehotensky test alebo nerobit nic a cakat co sa z toho vykluje !!
Paaani.... teda niekto prezradil tvoj vek... blbe..... toto nechapem.. ma to len 14 uz to chlasce a sexuje.... predpokladam ze v 20-tke budes mat uz tri deti, pecienku ako beton a prefajcene pluc...
Lillah, vies, ono sa to HRA na dospelu...a ako hovoris, ked to bude mat pecienku jak beton, tak potom sa prestane HRAT ale Nikka212, potom uz bude neskoro dievcatko moje...
Poriadne som sa schuti zasmiala... na jedne strane tu pisu 18 co su panny a pytaju ci je to normalne a na druhej strane 14 s takymi peknymi profilmi ako na birdzi aj na pokeci... dievca potom si netrieskaj hlavicku ked budes tehotna... sa trosku uvedom... Ja v tvojom veku som mohla tak nanajvys dat chalanovi pusu na lico...!!!
blbee deti! ked mas chlapa a spavate spolu to je taky problem kupit si aspon kondomy do certa?!? ale sak pokracuj mne je jedno o rok uz mozno kocikovat budes..hadam dovtedy aspon zakladnu skoncis
ked nevies pit radsej nepi,bo najebat sa vie kazdy debil,ale spravat normalne to uz nie a ked mas este len 14,pekna vizitka dnesnej mladeze...ach jaj kam to speje dnesny svet...fuck u all
to ste jej teda nalozili.......no ale pravdou je ze to nemala robit....a uz vonkoncom nie opit sa a potom jebat a dokonca ked si mala krami!Ale hovori sa ze vsetko je na nieco dobre, mozno konecne dostanes rozum!.......aj ten typek musel mat teda vysoke iq ked pretiahol 14 rocnu opitu babenku...
Cheekee noo neviem ako ty ked si opita, ale ja vnimam stale a viem rozoznat krv od malinovej stavy a ani za boha by som nejebal cez kramy, fuuj.. A este ked nemal gumu, sak do pice to musi byt minimalne volaka infekcia.. Blee to radsej by som bol navzdy panic..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Cocca-colla - ja nemozem...jedno lepsie nez to druhe...
rano sa zobudis a ani nevies s kym si sa valala... ale pravdepodobnost zeby si bola je velmi mala. jedine na co je ti ten stres dobry je ze mozno dostanes rozum dobuducna a naucis sa co je to ochrana
nooo takze ten sex to je fakt na zamyslenie viete ked uz je ta chvila dlho nerozmyslas ci das bo nedas....no neee????
a ked to neni jej profil to je jedno aj tak to tam ma 14r baba... a potom som tehotna?? ta najprv rozmyslaj ci das abo nedas... ci chces zeby rodicia rozmyslali ci daju abo nedaju na potrat??
www.neviemjebat.com tu nájdeš všetko čo chceš
Co sa tyka sexu, ked mas kramy: proti gustu ziadny disputat
A este jedna vec tak ti treba. NEams co chalstat a jebat. (ano som strasne skodoradostny a zlojprajny)
Krasne... len tak dalej...
Láska pre mňa znamená
v dnesnej dobe je vsetko len o sexe!!!!
Môj vzťah k príležitostnému sexu je
ked uz 14tka napise ze je vsetko len o sexe..no koniec... myslim ze zijem v zlom storoci
No rodičia musia mať teda radosť akú majú dcerenku...
do devinky...
ktora mala este k tomu kramy! fuuj do pice...