čaute baby mam taky problem ktory ma uz dlhsi cas trapy mam skro 15 a este som nedostala menštruaciu a mam vytok uz tak asi 1 rok prosim poradte mi co mam robit?ci som chora?hm.. nechiba mi to ale ma to trapi
Máš SKORO 15..ale ešte nie.. Mnoho dievčat to dostalo v 14,15 ... Myslím, že nemusíš chodiť gynekológovi, to chce čas. Jedine ak by ti to do 16-17 neprišlo, až vtedy by som nad tým uvažovala
moja gynekolog. aj ked nerob paniku, ale je lepsie ak si budes na istom. pretoze ak mas vytok. tak mozes mat nejaku infekciu a ked si dostala menstruaciu a ted ti rok meska... ...no nemas co stratit, ked tam zajdes
no podla mna je to uplne normalne, na co bude zbytocne chodit k lekarovi, ten jej prd pomoze...aspon take skusenosti mam ja...nemusis sa nicoho bat, v tom veku je to normalne...
mas skoro 15 cize mas 14! mas 14 rokov a preto sa este nemusis trapit tym ze nemas menstruaciu, ak ju nedostanes do 16 tak potom je na mieste navsteva gynekologa, ale ked vravis ze mas nejaky vytok tak mozno mas zapal, alebo nejaku infekciu cize gynekolog je pre teba momentalne to prave.Ale koli menstruacii sa este trapit nemusis.
Ahojte baby ja som to uš mala je to v pohode, a vyem vam odpovedat na každu otazku ak sa chcete niečo spitat napište my na nic na pokeci katka1996@azet.sk aj rpčku poradím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
heh moze byt aj vidlicka a ked ti ta nepomoze tak moze byt a nozik abo nieco ostre...ved vyskusaj a uvidis jak rchlo to zabere