ehm......komunitný portál pre teenagerov a mladých ľudí od 11 do 29 rokov(akože ja neodsudzujem ani nič,len ma to zaujalo ......k téme,asi mi mäkne mozog
Sak chod do obchodu a kup si ich! Jaj ty mas len 10 rokov a oni ich predavaju az od 18nastich.
Ale ja ti poradim Chod von na ulicu ked bude poriadne snezit, zober kybel ladovej vody, vyzlec sa do naha ten kybel si drbni na hlavu a spievaj si: "Som sprosta krava lebo tuzim mat kramy" a uvidis ze do dvoch dni ich budes mat Ver mi, odskusane
to mi pripomina mna ked som mal 12 som strasne chcel fuzi a bradu ze sa budem holit a tak, a teraz ma ide jebnut ked sa oholim a o 3-4 dni sa musim znova ,do riti s holenim. a ona chce kramy? ved hej to dake baby vytlacte z hlavy, pre boha.co ja by som dal za to aby moja mlada nemala kramy alle co uz
pri kramoch len boli bruch a vsetky rozne bolesti.....akurat su dobre na to, ked chces mat dieta bez nich ho mat nemozes ale nesranduj, teraz a deti???
Dám ti svoje... Och, moja pohovka, to asi ťažko môžeš niečím ovplyvniť, aby si ich privolala - to vás ešte v škole neučili? Užívaj si radšej bezstarostné detstvo, dievčatko, kým ešte môžeš...
si jebnuta?????!!!! sorry ale vazne by si sa mala nad sebou zamysliet ...na to aby si ich dostala nemozes nic robit .... u kazdeho dievcata pridu v inom veku....hmmm ..... uz sa radsej nevyjadrujem
Xixi, no dobré, chuďa dievča.....kritiky ste ju nešetrili. No tak ale máte pravdu....ja osobne tiež nepoznám žiadnu babenku, ktorá chce mať krámy.... No milé, si ma šokla dievča. Tak čakaj...oni prídu. Príjemný zážitok ti želám
Liza1313 - záleží to od rôznych faktorov. Ale väčšinou medzi 12-13 rokmi. U niektorých ale neskôr. Záleží od toho ako rýchlo tykajú dievčatu biologické hodiny - a ako rýchlo sa v nej búria hormóny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ty kks,,iný dôvod prečo ich chcieť fakt nepochopím LoL
nepochopim asi nikdy...inac super webka 10-rocna IN baba by mohla pochopit,ze kramy su len na pritaz!!inac pozdravuj chalana!! .....
Lebo ako ich dostanes, ludske telo prestava rast do vysky(dievcenske , zastavuje sa rast
(ale potom pozor na rast do sirky slight_smile:
Ale ja ti poradim Chod von na ulicu ked bude poriadne snezit, zober kybel ladovej vody, vyzlec sa do naha ten kybel si drbni na hlavu a spievaj si: "Som sprosta krava lebo tuzim mat kramy" a uvidis ze do dvoch dni ich budes mat Ver mi, odskusane
to je priroda
A potom ked ich dostanes a uz ich nebudes chciet mat, tak je aj jeden azrucený sposob ako na 9 mesiacov prestanu...
dievca, bud rada ze si este dieta!
napíš tajnú správu ja ti ich predám za vyhdnú cenu
To co jeee? ze 10 rocne decko chce dostat kramy...
To je moc toto uz aj na mna... Normalne sa budem teraz valat od smiechu asi tyzden...
Dievca nevie do coho ide sa mi zda...
dievča ak ich máš mať take ako ja tak ICH NECHCI
Ale ked nedostanes do takych 15, tak by si mala ist radsej na gynelokologiu, zato nic nedas.