boooze,baby,chcem len vediet ze ci aj vy zazivate take nieco ako ja prave teraz-lebo to som este fakt nikdy nezazila....hm,no,prave mam tie "cervene dni" a srotujem co mi pride pod ruku!!!!ja sa proste neviem zastavit,nedokazem sa ovladat!to je strasnee,n
Ale jasneee...sice asi nie tak ako tebe. ze zjem vsetko, ale ja napriklad jedavam sladke iba par dni pred "kramami" a potom cely mesiac nic...ale ovela vyse toho zjem a aj moj zaludok toho ovela viac znesie, ktovie preco to tak je ale mali by sme sa kontrolovat..aspon troska lebo o rok mozme byt v inej vahovej kategorii
pred kramami som ako vymenena..zjedla by som vsetko,co mi pride pod ruku..potom sa citim tlsta a skareda..ale po kramoch to pominie..zmeny nalady,zravost,..su bezne symtomy sprevadzajuce menstruaciu..
aj ja mam akurat, a citim, ze som to neni ja. kazdu chvilu sa mi meni nalada, mavam depresie a za hodinu som zas stastny clovek. Neznasam to. O jedeni ani nehovorim, na obed som sa prejedla a za hodinu som bola ZAS hladna. Vidim, ze priberam, ale ked mi skoncia, tak sa vsetko strati. uplne tomu nechapem.Pozrem na vahu a normalna ako predtym. Je to sranda ale nenavidim to. Len starosti su s tym. Vidite my na to nadavame , ale tie co maju zdravotne problemy, prosia, aby to dostali.
ja vtedy neviem ani co zozrat ja mam take chute ze az strach.raz sladke potom stiplave, hned na to nieco slane, nieco extremne sladke potom ovocie nejake. to je salene, neviem co mam skor zjest a musi byt toho strasne vela.este stastie ze to trva iba tyzden lebo inak by som sa zbesnela.
jj..aj ja taaak ze som stale hladna ..zjem daco sladke ale to ma nezasyti tak zjem daco normal ale potom ako zakusok daco sladkke ...ale proste stale jem a pripadam si wzdy cez kramy tucna a skareda a potom si powiem ze nemozem tolko jest ale aj tak jam.no nexutne..
Uff a kolko žeriem a hlavne čokoladu aked to mi prestane chutiť tak zrazu chcem niečo slané je to na nevydržanie a to nehovorim a zmene nalady...hehe ale da sa to vydržaťa po skončení je to o.k.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov