však pozriem na tvoju postavu tak ty tam nechodíš ani mimo menštruačných dní a ten typ mám od gynekologičky pri cvičení sa ti uvoľnia svaly a bolesť prestane
Daj si horúcu sprchu a horúcou vodou si mier na brucho, daj si Panadol Femina to mne pomáha, zabal sa do deky a vydrž A pohyb ti naozaj pomôže aj keď to bolí
@tavysoka Prečo riešiš jej postavu ? Podľa mňa @laurikaaa vôbec nie je tučná, ak si sa pozrela na jej profil a má tam reálnu výšku a váhu, tak jej váha je úplne normálna. Najlepšie je súdiť cudzích ľudí, však ? Najprv sa pozri na seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja osobne som mavala len slabe krce, ale pomahali mi teple obklady kt. som si prikladala na podbrusko, vela caju, klud a lezat...
O___________O
kebyže ma chytia tieto bolesti,tak netancujem ani kkt a do fitka by ma nedostal ani sám Boh
a koment @9 prva veta - true story
@tavysoka Prečo riešiš jej postavu ? Podľa mňa @laurikaaa vôbec nie je tučná, ak si sa pozrela na jej profil a má tam reálnu výšku a váhu, tak jej váha je úplne normálna. Najlepšie je súdiť cudzích ľudí, však ? Najprv sa pozri na seba
ale inak, teplý obklad, kus to síce potrvá a potom sa rozkrvácaš, ale zaberie....resp. skús do horúcej vody