Nič. Hlavne sa snažím moc nenamáhať. Teta mi raz poradila dať do flašky horúcu vodu a potom si ju priložiť na brucho ale mne osobne to moc nepomohlo. (Skús to. Možno to tebe pomôže) Jedine tabletka ale prepchávať sa nimi nie je dobré
keď počúvam niektoré príbehy tak ďakujem všetkým svätým, že ma toto úplne obchádza. ešte som nemala ťažkosti, ktoré by nevyriešila teplá sprcha/čokoláda/posteľ
termofor...ale je inak specialne na tieto bolesti jeden jogovy cvik...vola sa macka (mardzari)...skus kuknut na nete....odskusane na sebe, pomohlo....kazdodenne cvicenie .....zaberie ti to tak 5 minut....
všetky možné tabletky proti bolesti a taký dvojhodinový spánok mi vždy zaberajú. plus ešte keď to bolo fakt krízové a nevládala som sa ani len pohnúť a len som kňučala, mamina mi vždy bez súcitu capla na brucho pakel mrazenej zeleniny, studené mi na to pomáha oveľa viac než teplé
Panadol ale to az ked je mi az moc zle alebo potom spanok. Ale kamoska zacala brat antikoncepciu a tieto bolesti uz nemava, ale to je tieez len hltanie tabletiek... takze spaanok radim
pomohla mi jedine HAK... s tabletkami a podobne by osm nezacinala. vdaka tomuto som rezistentna na vsetky mozne analgetika. tramal som brala uz v sestnasobnych davkach. doktorke som sa to bala povedat, tak som pvoedala, ze som si davala trojite - skoro odpadla.
kvapky Algifen alebo Ibalgin...len ten mi niekedy nepomôže a raz som zedla za deň 6 tabletiek...asi by som nemala, ale keď to sa nedá s tou bolesťou žiť
bežať. možno si pomyslíš:"ved pri tých kŕčoch ledva sedím!!" ale skus sa premoct,zabehaj si a uvidis,že sa ti krce uvolnia. vrelo odporucam. skus. nic za to nedas.
ja chodim k jednej maserke, ktora ked ma masirovala niekde nad zadkom kus nizsie ako su ladviny sa ma spytala,ci mam bolesti pri kramoch... ze mam tam stuhnute nejake svaly a ked to vymasiruje, ze bolest ustupi... ta si myslim, nedbam, masiruj si...
potom som si na to spomenula ked mi koncili kramy - ze som tento mesiac akosi nemala bolesti....
niekedy nič len ľahnúť pritiehnuť kolená až ku brade..alebo si tak "ľahnem" ako keby som bola moslim a modlila by som sa ale medzi nohami a bruchom mám vankúúš...nvm či vieš ako myslím...a vezmem paralen..
skus ten ženský čaj.. a ináč nič také osvedčené nemám, ešte hentá teplá vec co si das na brucho, nwm jak sa to vola. aa asi ibalgin alebo také niečo.. alebo Panadol femina
Alebo som si to odtrpela ležiac schúlená na posteli pozerajúc nejaký film čo ma chytil a na chvíľku som zabudla na bolesť ...Ale aj tak som si potom dala tabletku
Alebo ak nechcem tabletku tak som zaspala a čakala že to prejde
ibalgin (mne osobne pomáha 400-ka jedna tabletka a do polhodiny mi je už fajn)..alebo panadol poprípade..alebo keď nechceš sa tabletkami napchávať..tak niečo teplé pod brucho a oddychovať
skúšala som všetky lieky a jedine ibalgin a algifenové kvapky mi idú a nakoniec som zistila že pomôže horúca sprcha a inak dakedy ak to nie sú prvé tri dni tak je to behanie
no najlepsie je kupit si zensky caj- pit ho este ked nemas bolesti.a vhodne by bolo aj mimo menstruacie. jest vela ovocia , mne sa vtedy pytaju citrusy. no ked mi ani to nepomoze dam si ibalgin ale existuju aj lepsie lieky na bolest ale su len na predpis. napr taky coxtral menej zatazuje zaludok. no a panodl feminima mne vobec nezabera, ani panadol
ibalgin novalgin panadol femina ale mne už tabletky nezaberajú a to jem celkom dosť silné ale aj tak sa cítim zle takže najviac ležím a spím lebo skoro som z toho odpadla idú vždy na mna tie mdloby že neviem či ešte žijem
kokos,by som nenapísala,ale to BOLESTY ma dostalo!!! nemám bolesti vôbec..prebieha to hladko a rýchlo neporadím.. kamoške pomáha ibalgin,teplý čaj a vrecúško horúce na brucho..
ako vidím ibalgin má veľa ľudí v oblube...mne nezaberá NIČ... ani ibalgin a iné tabletky, ani HAK ani teplo na brucho/na kríže... hmm ale neviem čo by som ti na "bolesty" poradila...
ibalgin...ale ten zabera az ked to najhorsie mam za sebou...takze v podstate nic...lahnut si a modlit nech to cim skor prejde...ale po skole cestou domov to je tazsie...to sa tiez modlim ale preto zeby som niekde neodpadla...
ja asi nie som žena....mne nikdy nič nie je, nie som náladová....takže ti z osobnej skúsenosti neviem poradiť ako predísť bolesti...jediné čo viem, že za veľa vďačím behu...tak skús ten, preventívne a snáď to zaberie...
alebo sa riaď radami od "trpiteliek".. lebo viem, že to nie je žiadna sranda...
Moja kamarátka používa jeden osvedšený spôsob daj niečo pod nohy vankúš atď. hlavne ich maj viššie ako ťelo a z hlboka dýchaj a ten čaj pije tiež čo tu už bol spomínaný a byť ešte v ťeple.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
flector je riadne dobry, ale iba na predpis
kedysi mi pomahali tabletky od bolesti dnes uz nic
keď sa tá bolesť rozbehne, už nepomôže ani flector........
potom som si na to spomenula ked mi koncili kramy - ze som tento mesiac akosi nemala bolesti....
fakt som nechapala
Alebo som si to odtrpela ležiac schúlená na posteli pozerajúc nejaký film čo ma chytil a na chvíľku som zabudla na bolesť ...Ale aj tak som si potom dala tabletku
Alebo ak nechcem tabletku tak som zaspala a čakala že to prejde
@sisel aké sú to čipky? Myslím názov...
ale niekde som citala, ze vraj je na to dobra masturbacia pri horucej sprche...no neviem, neskusala som
Keď berieš HAK, tak to fakt pomáha, ja som mávala krámy kratšie, vždy som vedela, kedy ich dostanem a nebolelo ma nič.
Keď mám bolesti, z tabletiek vždy panadol femina, ten mi naozaj zaberá, asi vedia, na čo ho vymysleli.
Počula som, že vraj ak si dáš červené víno, rýchlejšie ti prejdú....ja ho mám rada, tak si ho dávam
Ale spánok je tiež dobrý. Teplo, hlavne teplo.
a keď nie, tak niečo rob, hocičo, nemysli na to, že máš krámy a že ťa bolí brucho a potom to prejde..
a prave dneska sa to začína =/
ale k veci, vraj ak zješ citrón tak to pomáha. fakt.
alebo sa riaď radami od "trpiteliek".. lebo viem, že to nie je žiadna sranda...