ahoj..mam 14 rokov a ešte stale nemam krami vitoky už mam asik 2 roky....za posledny mesiac ale dost silne.. aa moja otazka..neviete kedy približne už by som ich mohla dostať? každa baba už ma v triede krami len ja nie...
nechci, nechci, je to strašné ja som sa na prvé kramy netešila, ale tie posledné som teda očakávala a mala som chuť skákať od radosti, že konečne po takmer dvoch mesiacoch prišli, lebo som sa tak bála, že ich nedostanem a naplnia sa najhoršie očakávania, až som si sama navodila ranné nevoľnosti -ďalší dôvod môjho vystresovania, že "menzes žiadna"..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja fakt nechapem naco to zlo vsetky chcete -.- (akoze ja som tiez chcela ale to som bola mala a sprosta!)
(nebudem zla aby som ta jebala za pravopis som si ista ze to urobi niekto iny v priebehu tak 10-15 minut)
@sandy114 uff..
nechci, nechci, je to strašné ja som sa na prvé kramy netešila, ale tie posledné som teda očakávala a mala som chuť skákať od radosti, že konečne po takmer dvoch mesiacoch prišli, lebo som sa tak bála, že ich nedostanem a naplnia sa najhoršie očakávania, až som si sama navodila ranné nevoľnosti -ďalší dôvod môjho vystresovania, že "menzes žiadna"..